„Lenkijos sprendimas nuo birželio 13 d. atidaryti sienas visos Europos Sąjungos narėms – tai reikšminga žinia, atspindinti transporto ir turizmo sektoriaus atsigavimo pradžią visame regione. Šiuo metu atnaujiname tik vieną iš keturių įprastų reisų Varšuvos kryptimi, tačiau esame visiškai pasirengę grąžinti visus reisus ir kryptis, egzistavusius prieš paskelbiant karantiną. Tai padarysime iš karto, pastebėję tokį poreikį,” – sako Rait Remmel, „Lux Express“ tarptautinio verslo plėtros vadovas.

Jau gegužės 22 d. „Lux Express“ iš dalies atnaujino reisus Baltijos šalyse, kurių gyventojai teigiamai įvertino šį žingsnį.

„Tikimės, kad Lenkijos valstybės sienų atvėrimas padidins autobusų keleivių srautus visame Baltijos šalių regione,” – priduria Rait Remmel.

Nepaisant karantino apribojimų švelninimo, bendrovė ir toliau atidžiai rūpinasi saugumo priemonėmis autobusuose, o šią iniciatyvą palankiai įvertino ir pirmieji keleiviai. Nors prieš kiekvieną kelionę visi autobusų paviršiai yra kruopščiai valomi dezinfekciniu skysčiu, autobusuose visada yra rankų dezinfekantų, kuriais pasinaudoti bendrovė skatina kiekvieną keleivį prieš įlipant ir išlipant iš autobuso.

Taip pat autobuso vairuotojas yra visuomet pasirengęs apsaugos kaukės paprašiusiam keleiviui ją suteikti. Siekdama visokeriopai užtikrinti saugumą, nuo šiol kiekvienam keleiviui, pageidaujančiam daugiau privatumo, suteikia galimybę papildomai rezervuoti gretimą vietą tik už pusę įprastos kainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)