Kai žmonės supyksta, ima kvailai elgtis, o skrendant galima supykti dėl daugybės dalykų. Net jei viskas gerai – skrydis nevėluoja, įsigijote pigų bilietą, kas nors gali išvesti iš pusiausvyros. Daugelis ramiai sėdi savo vietose, bet yra ir tokių, kurie labai greitai įpyksta.

J. F. Kennedy‘o oro uoste besileidžiančiame lėktuve, kuris atskrido iš Jamaikos, dvi moterys nesuvaldė emocijų. Viena kėlėsi iš sėdynės dar lėktuvui nenusileidus, o kita dėl to baisiausiai įpyko. Stumtelėjimas, tada niuksas, o galiausiai du ginklai – antakių skustukas ir ašarinių dujų balionėlis.

Kaip jos įsinešė į lėktuvo saloną tokius dalykus? Jamaikoje, kaip ir kitų šalių oro uostuose tikriausiai galioja kitokios taisyklės nei JAV.

Jamaikos oro uosto atstovai dar neatsakė į užklausą, tačiau tai jau įvyko. Ir gali įvykti dar kartą. Ne kartą esame matę neblaivių keleivių, skaitėme apie žmones, kurie atidarė atsarginį liuką, leido vaikams nusilengvinti ant sėdynės, įsivėlė į kivirčą su kitais keleiviais.

Žmonės mėgina įsinešti į lėktuvo saloną keisčiausių dalykų, netgi užtaisytų ginklų. Na, ašarinių dujų balionėlį galima dėti tik į bagažą, tačiau, minėtai keleivei pavyko su savimi įsinešti antakių skustuką, kuris sužalojo šalia jos sėdėjusią moterį, ir, nežinia, kuo būtų pasibaigę, jeigu to nebūtų sustabdžiusios stiuardesės.