Internete pasirodė istorija apie „savanaudį vyrą“, kuris sutaupė pinigų užsakydamas savo žmonai ir vaikui pigiausias vietas skrydžiui į žadėtą kelionę. Jis pats pasirinko skristi verslo klasę.

Šokiruojančiu epizodu pasidalijo jo žmona. Ji Jungtinės Karalystės tėvų forume „Mumsnet“ parašė žinutę: „Ar aš elgiuosi neprotingai?“, – pasakodama, kaip pasielgė jos vyras pakvietęs ją ir vaiką prisijungti prie jo darbinės kelionės, rašo „Independent“.

Vyras, nors žadėjo užsakyti geras vietas, nupirko jiems ekonominės klasės bilietus, o pats pasirinko skristi verslo klase. Ji teigė, kad darbdavys padengė sutuoktinio skrydžio išlaidas.

„Sutikau vykti tik tuo atveju, jei su sūnumi skrisime aukščiausios klasės vietose, nes tai ilga kelionė, aš būsiu viena su kūdikiu“, – leidinys citavo jo žodžius.

Tačiau vėliau paaiškėjo, kad vyras melavo.

„Po šešių savaičių sužinojau, kad jis melavo ir iš esmės užsakė pigiausius ekonominės klasės bilietus (be vietos rezervavimo ir (arba) pakeitimo galimybės)“, – rašė ji.

Moteris mano, kad taip jis tiesiog nusprendė „pailsėti“ nuo jos ir vaiko pirkdamas skirtingų kategorijų bilietus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją