„Nors šis spektaklis „Šventė!“ – jau trečiasis, kurį Vilniuje rodys „Disney on Ice“ čiuožėjai, jis bus didžiausias ir didingiausias jų spektaklis iki šiol rodytas mūsų šalyje. Tokios didelės „Disney on Ice“ čiuožėjų komandos bei tokio būrio populiariausių „Disney on Ice“ personažų „Siemens“ arenoje dar nematėme, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis. – Jei anksčiau mūsų šalyje rodyti „Disney on Ice“ šou buvo labiau orientuoti į mergaites, tai ledo šou „Šventė!” vienodai įdomus tiek mergaitėm, tiek berniukam, kadangi čia netrūks ne tik mergaičių mylimų princesių, bet ir berniukų numylėtų herojų, tokių kaip filmuko „Žaislų istorija“ žvaigždės astronautas Bazas ar kaubojus Vudis“.

Daugiau kaip pusšimtis herojų pristatys 16 populiariausių „Disney“ istorijų. Tarp jų tokios istorijos, kaip: „Alisa stebuklų šalyje“, „Žaislų istorija“, „Gražuolė ir pabaisa“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Džiunglių knyga“, „Pinokis“, „Mažoji undinėlė“, „Aladinas“, „Piteris Penas“, „Pelenė“, „Princesė ir varlius“, „Lilo ir Stičas“, ančiuko Donaldo, peliuko Mikio, Auksarankės nuotykių pasakojimai.

Iš viso ant ledo gražiausius pasirodymo numerius demonstruos 32 talentingi dailiojo čiuožimo meistrai, į trupę suburti iš skirtingų pasaulio kampelių. Ant spindinčio ledo Vilniaus „Siemens“ arenoje suksis 14 čiuožėjų vyrų ir 22 moterys.

Profesionaliems čiuožėjams „Disney“ pasaulio personažus įkūnyti padės ne tik unikalus ryškiaspalvis makiažas, bet ir nepriekaištingi kostiumai. Per vieną spektaklį žiūrovai galės pasigrožėti net 155 kostiumų komplektais. Jei skaičiuotume atskiras kostiumų detales, jų būtų daugiau kaip 800! Vienam čiuožėjui vidutiniškai per vieną spektaklį „Šventė!“ tenka pakeisti net keturis kostiumus.

Didžiulis būrys „Disney“ pasaulio herojų susiburs ant ledo tam, kad savo žiūrovams pademonstruotų spalvingiausias, didžiausias ir gražiausias metų šventes, švenčiamas skirtinguose pasaulio kampeliuose.

Valentino dieną švęsti kvies naujausia „Disney“ princesė Tiana, džiaugsmingo gimtadienio linkės Alisa ir Skrybėlius, į Helovino karaliaus Džeko Skelingtono šiurpų vakarėlį kvies „Disney“ piktadariai, o į tradicinį Havajų festivalį nukels Lilo ir Stičas. Spektaklio žiūrovai nukeliaus ir į tolimąją Kiniją, kur pasitiks kinų Naujuosius metus, ir egzotiškąją Braziliją, kur dalyvaus siautulingame ir spalvingame karnavale.

Kiekvienai scenai, kiekvienai šventei ant ledo sukurti bus pasitelkiamos didžiulės atskiros detalės. Japonijos vyšnių žydėjimo šventei pažymėti scenoje pasirodys gausiai žiedais pasidabinusi japoniška vyšnia – sakura, žiemos stebuklui sukurti – iš viršaus kris snaigės, ant ledo akį trauks didžiulės dovanos, nuostabą kels milžiniškos rogės, Helovino nuotaikai sustiprinti aikštelėje pasirodys didžiuliai geležiniai vartai ir milžiniškas voras, o gimtadienio fiestą ženklins gigantiškas tortas.

Bilietus į visai šeimai skirtą spektaklį ant ledo galima įsigyti visoje Lietuvoje įsikūrusiose „Tiketos“ bilietų pardavimo vietose arba internetu www.tiketa.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)