Lux Express“ vežėjo paleidžiamas greitasis maršrutas Lenkijos sostinę leis pasiekti beveik 2 valandomis greičiau nei įprasta, skelbiama bendrovės pranešime spaudai. Autobusu kelionė turėtų užtrukti beveik tiek pat, kiek nuosavu automobiliu.

„Pagrindiniai šio reiso privalumai – greitis ir patogumas. Jei įprastai kelionė iš Vilniaus į Varšuvą dėl tarpinių sustojimų trunka apie 9 val. 20 min., šis naujasis ekspresas miestą leis pasiekti per maždaug 7 val. 30 min.

Kelionė vyks naktį, tad moderniai įrengtuose autobusuose keleiviai gali tikėtis komfortiško miego. O tiems, kurie šį laiką norėtų išnaudoti kitaip mes pasiūlysime nemokamą WiFi internetą, įspūdingą galeriją filmų ir muzikos bei, žinoma, nemokamus karštus gėrimus kelionės metu“, - teigė „Lux Express“ Baltijos šalių verslo plėtros vadovas Jannas Ritsbergas.

Būtent Varšuvos kryptis buvo pasirinkta dėl jos populiarumo. Vis daugiau žmonių renkasi šį miestą savaitgalio išvykoms poilsiui ar švenčių metu.

Varšuva man – mažasis Berlynas. Čia kiekvienas gali rasti kažką sau: daug kultūrinių renginių, puiki virtuvė, daugybė vakarėlių ir apsipirkimo vietų. Gerai ir tai, kad tokiam turiningam savaitgaliui nereikia investuoti didelio biudžeto. Jei nori trumpam pakeisti aplinką ar pabėgti – tai puiki vieta“,- teigė žurnalistas Orijus Gasanovas.

Pasak jo, tokio pobūdžio išvykai kelionė autobusu tinka idealiai:

„Vasarą juose yra kondicionieriai, tad jokių problemų dėl karščio. Kadangi sėdynės patogios – galima puikiai išsimiegoti arba dirbti tarsi mobiliame ofise“

Pasak jo, rinktis tokį kelionės variantą vietoj asmeninio automobilio šiandien verta ne tik dėl greičio ir patogumo, kurie šiame naujame maršrute niekuo nenusileidžia, o gal net lenkia asmeninės transporto priemonės kelionei pasirinkimą, bet ir dėl globalesnių, ekologinių priežasčių.

Naujasis maršrutas Vilnius-Varšuva pradeda kursuoti birželio 27 dieną. Autobusas iš Vilniaus autobusų stoties išvyks kasdien, 23:40 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt