„Na, į visas ekskursijas vyksite su šia grupe, galbūt jie kelionėje jus linksmins“, – žadėjo agentūros darbuotoja Gintarė.

„Ačiū už tokį gerą įvaizdį“, – paklausta, ar linksmins kartu keliaujančius žmones, kvatojosi „Tele bim-bam“ siela Neringa Čereškevičienė ir pridūrė, jog „Tele bim-bam“ mokyklėlės ir jos kolektyvo vaikai su tėveliais užims visą autobusą, o apie kitus keliauninkus ji nieko nežino.

Reportažus ruoš elnė

Kelionę į Laplandiją Neringa vadina tradicija, mat ten jų kolektyvas vyksta antrąkart: „Jau priaugo naujų vaikučių, o Kalėdų Senelis, kaip čia pasakius, ne paseno, o subrendo, todėl norime su juo vėl susitikti“, – šypsojosi Neringa. Ji šįkart į kelionę nevažiuos, tačiau pasirūpino, kad „jaunieji žurnalistai“ parvežtų specialių reportažų iš išvykos.

„Vyks ir mūsų didžiosios ekspertės su mama Kristina Savickyte, ji bus Elnė tinginė ir ruoš siužetus. Duosime jai ragus ant kepurės, pagalvėlę, kad būtų tinginė, ir galės sau siužetuotis“, – geros nuotaikos netrūko V.Čereškevičienei.

Žavi nesibaigianti naktis

Išvyką į Laplandiją Neringa vadina magiška, nes už Poliarinio rato tokiu metu viskas skendi nuolatinėje tamsoje, be to, šaltis kitoks ir visai nebaisus. „Pamatyti lakstančius elnius yra labai smagu, nesvarbu, kad po to išsiaiškini, jog jie visi sužymėti.

Tačiau didžiausias nuotykis yra Kalėdų Senelis, interviu su juo ir linkėjimai Lietuvos vaikams, – bėrė atlikėja ir prisiminė, kaip prieš ketverius metus jos didieji auklėtiniai suabejojo savo žiniomis: – Jie klausė mamų, ar jis tikras, nes jau žinojo, kad Kalėdų Senelio nėra.“

Jokių nuobaudų!

Prakalbus apie šventinį maratoną Neringa negailėjo emocijų: „O taip! Kiekvieną savaitgalį praleidžiame koncertuodami ir Klaipėdą ketiname pavadinti „Tele bim-bam“ miestu, nes ten daugiausia užsakymų“, – tikino pašnekovė, su vaikais paruošusi specialią programą „Greit užgrius Kalėdos“ ir planuojanti valandos trukmės laidą antrą Kalėdų dieną.

Paklausėme, ar į Laplandiją važiuoja visi norintys, ar nepareigingiausieji lieka Lietuvoje. „Kokios dar gali būti nuobaudos? Juk Kalėdos!“ – šypsojosi Neringa.