Šį antradienį 10 val. „Dinner in the sky” keltuve pusryčiavę svečiai – pirmieji, išbandę šią pramogą Vilniuje. Prieš ketverius metus Belgijoje įgyvendintas sumanymas partnerių pagalba jau anksčiau buvo pristatytas Rygoje ir Taline, tačiau tuomet Lietuvos sostinės nepasiekė. Šiemet – pirmoji proga išbandyti šią pramogą Lietuvoje. Jos organizatorius Baltijos šalyse Risto Meigas sakė besidžiaugiantis tuo, kaip Vilnius juos sutiko.

„Rygoje ir Taline buvo labai sėkminga, o dabar žiūrėsime, kaip mums seksis Vilniuje, bet atrodo, kad bent jau oras tikrai geras“, - sakė jis.

„Dinner in the sky“ idėja - mėgavimasis gurmanišku maistu net 45 metrų aukštyje. Pramogoje vienu metu gali dalyvauti 22 svečiai, kuriems pusryčius, pietus ar vakarienę ruošia puikiai žinomi šefai.

Pirmųjų pusryčių metu svečiams buvo patiekti keli užkandžiai - vištienos paštetas balzamiko padaže, traškūs svogūnai su triufeliu, aliejumi ir laukinėmis braškėmis, ungurio putėsiai ir braškė šokolade su kepintais migdolais. Norintys buvo vaišinami vandeniu ir šampanu.