Turtingieji čia renkasi atostogoms prabangius viešbučius Smėlėtoje įlankoje, o laisvę mėgstančius keliautojus traukia West Endo miestelis su purvinais keliais, savo tingiu žavesiu ir jaukiais svečių namais prie pat paplūdimių Vakarų įlankoje ir Pusmėnulio įlankoje.

Tarp jų yra nardymo reikmenų parduotuvių ir barų, kuriuose parduodamas vietinis alus „Salva Vida“ („Išgelbėtojas“). Savininkai atidaro parduotuves ir barus, kai jiems norisi, o uždaro, kai užsimano eiti miegoti.

Pagrindiniai turistų susidomėjimo objektai – iguanų veisimo ferma, paukščių parkas. Galima paplaukioti su delfinais Jūros mokslų institute Antony Key poilsiavietėje.

Populiariausias objektas Roatane – antras pagal dydį pasaulyje barjerinis rifas. Jei negalite ar nenorite nardyti giliai, galite panardyti tiesiog netoli paplūdimio - ir čia bus ką pamatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)