17
Kitas

Geriausi Tailando paplūdimiai

Jei jūsų tikslas - ne nustebinti pažįstamus ir draugus netikėta poilsio vieta, atkreipkite dėmesį į populiarias ir mėgstamas kryptis - Tailandą, Vietnamą, Indoneziją, Malaiziją, Indiją ir Filipinus. Žiemos mėnesiais ten karšta ir minimalus kiekis kritulių, galima suderinti poilsį paplūdimyje ir ekskursijas.

Tačiau jei pietryčių Azijoje oras staigmenų nežada, tai paplūdimio poilsio kokybė gali nuliūdinti net neišlepusius keliauninkus. Šios turistinės krypties populiarumas, viena vertus, leidžia atostogaujantiems aktyviai bendrauti, pažindintis ir demonstruoti efektingus paplūdimio drabužius, o kita vertus - gali poilsį ir sugadinti.

Auganti infrastruktūra ir turistų minios paverčia daugelį praeityje nuostabių, egzotiškų paplūdimių į purvinas, kone maudymuisi netinkamas zonas. Tačiau, laimei, Tailando, Vietnamo, Indonezijos, Malaizijos, Indijos ir Filipinų teritorijoje dar galima rasti tikrus deimančiukus - gražiausius paplūdimius su idealiai baltu smėliu, smaragdiniu vandeniu ir kokosų palmėmis. Surasti tą rojaus kampelį padės mūsų patarimai.

17
Kitas

Geriausi Tailando paplūdimiai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)