Autobusų kompanijos tarptautinio verslo vadovas Raitas Remmelis sako, kad kelionių tarp Vilniaus ir Varšuvos skaičius didinamas atsižvelgiant į augančius keleivių srautus.

„Šių metų kovą tarp Vilniaus ir Varšuvos pervežėme 49 proc. daugiau keleivių nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Augant keleivių skaičiui, norime pasiūlyti jiems didesnį išvykimo laikų pasirinkimą bei paskatinti esamus bei naujus klientus kelionėms į Varšuvą rinktis patogius autobusus“, – pranešime žiniasklaidai kalba R. Remmelis.

Nuo balandžio 28 dienos autobusai iš Vilniaus į Varšuvą išvyks 7:10, 14:15 ir 22:30 val., o iš Varšuvos į Vilnių – 12:00, 20:30 ir 23:45 val. Kelionė autobusu iš Vilniaus į Varšuvą trunka apie 8 val. 45 min.–8 val. 50 min., o iš Varšuvos į Vilnių apie 8 val.–8 val. 30 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją