Nanuya Levu sala, Fidžio Respublika. Holivudinė naujojo Adomo ir Ievos istorija – vaikų, išmestų negyvenamoje tropikų saloje – pelnė ne vieną garsų apdovanojimą. Rojaus, kurio fone ir vyksta filmo veiksmas, vaidmuo atiteko Diavolos paplūdimiui Nanuya Levu saloje. Ši sala dar vadinama vėžlių sala.

Nanuya Levu – viena iš vulkaninės kilmės Jasavos salų, esanti Ramiajame vandenyne. Saloje yra viešbučių, tačiau didžiąją šalies dalį užima neįžengiamos džiunglės ir paplūdimiai, kur niekas nedrumsčia ramaus poilsio. Ši sala itin mėgstama nardytojų ir jaunimo.

Vos pasirodžius filmui „Žydroji pakrantė“ šis paplūdimys tapo itin populiaria prabangių vestuvių ceremonijų vieta. Šiuo metu dalis salos teritorijos, įskaitant ir „Žydrosios lagūnos“ filmavimo vietą, yra privati teritorija. Turistai čia gali apsilankyti, tačiau prieš tai turi gauti išankstinį leidimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją