16
Kitas

Kada vykti

Taip pat verta paminėti ir naujamiesčio didybę bei Leith rajoną, kuriame išvysite moderno ir senovės sintezę. Be to, yra gausybė parodų, galerijų, muziejų ir atrakcionų, iš kurių bus ką išsirinkti net ir pačioms išrankiausioms šeimoms.

Tam, kad kuo artimiau susipažintumėte su Edinburgu, geriausia apsižvalgyti mieste pėsčiomis - pamatysite puikių kavinių, skirtų ramiam pasisėdėjimui, neįprastų parduotuvėlių ir amatininkų dirbtuvėlių. Šis miestas tobulas tiems, kurie mėgsta ramiai vaikštinėti ir poilsiauti. Džiaugsis kiekvienas, atradęs šį puikiai atpalaiduojantį ir įdomų pasaulio kampelį. Ir, negana to, maistas čia nuostabus.

Čia yra net penki aukščiausios kokybės restoranai, įvertinti Michelin žvaigždutėmis o štai atsigerti galite paprastose viskio užeigose arba prabangiuose ir elegantiškuose miesto baruose.

Žinoma, ir čia gali apimti rutina, čia gali ir užlyti lietus, tačiau šis miestas gali pasiūlyti visko tiek, kad nepasigailėsite čia atvažiavę ir tikrai visada rasite kažką artimo sau.

16
Kitas

Kada vykti