Menininkas Banksy pasižymi provokacijomis ir neeiliniais meno sprendimais. Nemažai tokių galima išvysti naujai duris atvėrusiame parke, vad. Dismalandas. Tiesa, ilgą laiką ši jo idėja buvo slepiama ir dažnasi manė, kad buvusiame lauko baseino teritorijoje tiesiog vyksta kino filmavimai.

Tačiau prieš kelias dienas ši paslaptis buvo atskleista: parke yra Banksy ir kitų menininkų darbai, kurie, kaip teigia parko atstovai patiks juodo humoro gerbėjams ir į jį vaikų vestis nevertėtų. Tai savotiška vaikų svajonės – Disneileindo parodija. Jau prie parko įėjimo nesunku pastebėti jo darbuotojus, kurie yra paniurę, susiraukę, taip besistengiantys perteikti tamsią ir mistinę atmosferą.

Parke viskas apgaubta mistika ir netrūksta ironijos: keisti yra pasivažinėjimai kalniukais, tiek instaliacijos. Jame yra 10 Banksy meno darbų, likę – autorių iš viso pasaulio. Planuojama jame įkurti gotikinių skulptūrų parką, šiuolainio meno galeriją. Planuojama, kad parkas veiks iki rugsėjo pabaigos, kaina už įėjimą –  keturi eurai.