aA
Dinner in the Sky gimė 2006-aisiais, kuomet jėgas suvienijo dvi kompanijos Belgijoje: komunikacijos agentūra, besispecializuojanti gurmaniškuose produktuose, ir kranų kompanija, gaminanti konstrukcijas atrakcionų parkams.
© DELFI

Šis kūrinys, pakrikštytas Dinner in the Sky (liet. vakarienė danguje), išpildė daugelio vaikų svajonę ir davė startą vienam ekstravagantiškiausių ir sėkmingiausių restoranų Pasaulyje. Ši pramoga birželio 16-21 dienomis grįžta į Vilnių bei įsikurs Rotušės aikštėje.

Lietuvius stebins „gyvoji” Dinner in the Sky LIVE serija, kurios metu gurmaniškus patiekalus subtiliai papildys gyvai grojanti muzika. Restorano svečiams dangišką atmosferą kurs talentingasis gitaristas Kęstutis Bobina bei didžėjus, ZIP FM radijo laidų vedėjas Titas Motuzas.

- Kokia yra pati neįprasčiausia ar smagiausia vieta, kurioje esi grojęs?

Kęstutis Bobina: „Neįprasčiausia, neskaitant artėjančios, ko gero, ant boulingo takelio. Smagiausia ten, kur geriausia publika, tad studentiški gitarų vakarai būtų priekyje.”

Titas Motuzas: „Važiuojantis automobilis. Laptop'o bei neblogos automobilio garso aparatūros pagalba keletą kartų teko pasimėgauti šokiais „ant ratų" tiesiogine ta žodžio prasme. O smagiausia, tikriausiai, buvo Anna Meshos bute Kaune.”

- Šį kartą grosi Dinner in the Sky Vilniuje, Rotušės aikštėje. Kokios mintys prieš kylant į 50 metrų aukštį?

Kęstutis Bobina: „Tokiame aukštyje yra tekę būti. Atrakcionuose. Tačiau be gitaros rankose. Tad kamuoja smalsumo jausmas.”

Titas Motuzas: „Mintys puikios - lengvos ir teigiamos - lygiai tokios, kokia vakarienė mūsų laukia! Jau keletą metų iš eilės kiekvieną vasarą išgirdęs apie šį projektą pamąstydavau, jog būtinai turiu sudalyvauti. Ta prasme, nulėkti pavakarieniauti. Net neįsivaizdavau, jog šiemet į dangų kilsiu, tikriausiai, kokius 15 kartų kaip vakarienės muzikinio fono kūrėjas. Smagu!”

- Dinner in the Sky restorane vienu metu sėdi 22 žmonės. Kaip smagiau: ar groti didelei, ar mažesnei miniai?

Kęstutis Bobina: „Daug priklauso nuo pačios publikos, bet jei rinktis, tai didelei miniai, o jei dar kartu uždainuoja... pasaka.”

Titas Motuzas: „Vakaro ar renginio sėkmė nepriklauso nuo minios dydžio. Daug svarbiau - Tavo ar kompanijos nusiteikimas, draugų būvimas šalia, įdomi lokacija, gera muzika, oras ir kitos panašios smulkmenos, kartu sukuriančios magišką vakarą. Neabejoju, kad tokios bus ir Dinner in the Sky vakarienės.”

Magiško skonio patiekalai, aukščiausios klasės G.H.Mumm gėrimas, gyva ir DJ muzika ir nuostabi Vilniaus panorama atsivers visiems, norintiems vasaros sezono pradžią pažymėti reikšmingai ir pavarieniauti arčiau dangaus. Restoranas „Dinner in the Sky” birželio 16-21 dienomis grįžta į sostinę ir įsikurs Rotušės aikštėje.

Savo vakarienę danguje užsisakykite internete www.dinnerinthesky.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Lietuviai nuo Kalėdų karštinės ir gaminimo maratono bėga svetur (27)

„Yra žmonių stipriau įsikibusių į šventines tradicijas, jiems norisi šieno po staltiese ar...

Lietuvos turizmo „oskarai“: paskelbtas nominantų sąrašas

 (9)

Šiandien pradedamas balsavimas internetu tradiciškai renkant Turizmo sėkmingiausius 2018....

Keleivių nepasitenkinimas: praleidusiems išvykstamąjį skrydį, grįžtamasis skrydis anuliuojamas (10)

Naujausio tyrimo metu paaiškėjo, kad keleiviams, kurie dėl kokių nors priežasčių praleido...

Kijevo oro uoste dėl sniego atidedami skrydžiai (6)

Ukrainoje vyraujančios oro sąlygos koreguoja ir oro uostų darbą. Iš Kijevo oro uosto...

Palygino kelionių organizatorių pasiūlymus: poilsis ten pat, o kainų skirtumas – 400 eurų (160)

Planuojant kelionę visuomet svarbu gauti norimo tipo poilsį už geriausią įmanomą kainą. Vis...

Top naujienos

Kaip vienas atsitiktinumas ir lemtingos 13 min. išgelbėjo Hitlerį ir pasmerkė visą pasaulį (174)

Daugelis lapkričio 9-ąją laiko lemtinga diena Vokietijai . Tačiau XX a. istorijos kryptį išties...

Darbą nuolatinio pavojaus sąlygomis valstybė vertina 500-700 eurų: net batus per didelius verčia nešioti (426)

48 dydžio batai vietoje reikalingų 46, sena suplyšusi uniforma, kurią reikia pačiam susisiūti,...

Gyvi po žeme: bunkerio anatomija (15)

Bunkeriuose užklupti susisprogdino, nusišovė ar buvo nužudyti tūkstančiai partizanų. Ir visgi...

Pirmieji širdies sutrikimų simptomai: kardiologė patarė, kaip galima išvengti ankstyvos mirties (165)

Higienos instituto duomenimis, Lietuvoje daugiausiai serga širdies ir kraujagyslių ligomis . Per...

Kokį būstą pirkti, kad būtų paprasta parduoti net ir po 10 metų? (116)

„Pirkdami būstą gyventojai turėtų pagalvoti apie jo vertę ir likvidumą ateityje. Ar prireikus...

Atostogos auksiniame Egipte: kaip nebūti apgautam ir sutaupyti (10)

Saulės ir šilumos išsiilgę keliautojai prieššventiniu laikotarpiu skuba krautis lagaminus ir...

Kaip išsirinkti kokybišką ir porų neužkemšantį veido aliejų? (2)

Apie aliejų naudojimą kosmetikoje prirašyta daugybė straipsnių. Vieni juos labai mėgsta, tiki...

Patarimai ir gudrybės, kaip išvalyti bet kokias užuolaidas

Bėgant laikui visų tipų užuolaidos prisigeria dulkių, purvo ir kvapų. Surinkome patarimų ir...

Uždirba 700 eurų: net ir purvinas darbas gali teikti džiaugsmo (17)

Ten kiaulių nebuvo, bet viskas buvo riebaluota, viskas purvina, LRT RADIJO laidoje „Darbas – ne...

Eksperimentas: ar tikrai išmanusis šiais laikais gali atstoti fotoaparatą? (48)

Keliauti yra nuostabu, o vėliau žiūrėti nuotraukas iš kelionių – ne mažesnis malonumas....