Agentūros duomenimis, Honkongo oro linijų bendrovė „Cathay Pacific“ tiesioginio skrydžio iš Honkongo į Niujorką metu planuoja apskristi Rusijos oro erdvę. Šio maršruto ilgis – 16 618 km, o kelionė truktų maždaug 17 valandų, rašo „Bloomberg“.

Šiuo metu ilgiausio maršruto titulas priklauso „Qatar Airways“ skrydžiui iš Dohos į Oklandą. Lėktuvas „Boeing 777“ 14 535 km atstumą įveikia per 16 valandų ir 23 minutes. Skraidyti šiuo maršrutu pradėta 2017 metų vasario mėnesį.

„Boeing 777“ salone yra 217 ekonominės klasės ir 42 verslo klasės vietos. Įgulą sudaro keturi pilotai ir 15 skrydžio palydovų. Šio skrydžio metu keleiviai išgeria daugiau kaip 1 tūkst. puodelių arbatos ir kavos, 2 tūkst. stiklinių gaiviųjų gėrimų ir suvalgo 1 tūkst. porcijų maisto.

Dėl priešinio vėjo skrydis atgal trunka beveik dviem valandomis ilgiau: keleiviai danguje praleidžia daugiau nei 18 valandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją