Ketvirtosios savaitės nugalėtojas – Auksė, kuri pasiūlė Rubikių bokštą įtraukti į patraukliausių Lietuvos apžvalgos bokštų dešimtuką. Sveikiname! Su laimėtoju bus susisiekta asmeniškai.

Konkurso metu DELFI skaitytojai kviečiami siūlyti ir rinkti gražiausias Lietuvos vietas. Kiekvieną savaitę visi siūlantieji varžysis dėl ypatingai vasariško prizo – dėžės „Aurum“ ledų!

DELFI skaitytojai savo mylimas šalies vietas galės pristatyti dešimtyje kategorijų. Į daugiausiai balsų atskirose nominacijose surinkusias vietas keliaus DELFI Kelionių ambasadorius Orijus Gasanovas ir apie ją papasakos visai Lietuvai.

Kiekvieną penktadienį redakcija skelbs naują kategoriją, kuriai skaitytojai galės siūlyti savo mėgstamas vietas. Pirmadieniais bus skelbiamas balsavimas, kurio metu skaitytojai rinks vietą-nugalėtoją, iš kurios Kelionių ambasadorius Orijus ruoš įdomų reportažą. Viso projekto metu skaitytojams bus praloštos 10 ledų „Aurum“ dėžių.

Apie prizą: AURUM ledai pristato tris šio sezono naujienas - vanilės skonio ledus su šaltalankių arba juodųjų serbentų įdaru bei AURUM plombyrą praturtintą kalciu ir magniu. Vienam laimingajam kiekvieną savaitę atiteks dėžė skaniųjų ledų. Kąsnelis AURUM ledų ir tu jau atostogauji!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt