Kaip teigia pati moteris, ji paniškai bijo minių ir atvirų erdvių, todėl vengia per daug nutolti nuo namų ar nueiti į parduotuvę, tačiau labiausiai ją gąsdina skrydžiai lėktuvais. Patekimas į tokias situacijas jai paprastai pasireiškia stipriais panikos priepuoliais. Tačiau „Google“ dėka moteris gali kas dieną naršyti žemės rutulį tiek, kiek gali pasiekti minėto technologijų giganto automobiliai.

Jacqui ne tik rado alternatyvų kelionių būdą, tačiau yra viena unikaliausių kelionių fotografių. Ji niekada neturėjo profesionalaus fotoaparato, o visos jos nuotraukos yra padarytos užfiksuojant ekrane matomus „Google Street Views“ vaizdus. Londone gyvenanti moteris šiuo metu yra užfiksavusi apie 30 000 įvairių vaizdų: nuo jaunos besibučiuojančios poros Čilėje ar spalvingų Meksikos gatvių, iki tuščią greitkelį kertančių kupranugarių Jungtiniuose Arabų Emyratuose ar smėlėtų Peru regionų.

Google Street View Scene - Service station in Winslow, Arizona, United States. . . . . #paperjournalmag #streets_oftheworld #subjectivelyobjective #burnmagazine #somewheremagazine #oystermagazine #noicemag #onbooooooom #ifyouleave #lensculture #foamagazine #arizona #usa #agoraphobia #americanflag #unitedstates #desert #desertlife #googlestreetview #winslow #servicestation #flagday

A post shared by Agoraphobic Traveller (@streetview.portraits) on Jun 14, 2017 at 12:25pm PDT



Šiuo metu daugiau nei 200 užfiksuotų vaizdų yra patalpinta Jacqui „Instagram“ paskyroje Agoraphobic Traveller, kurią seka beveik 100 000 vartotojų. Kaip teigė pati minėtos paskyros įkūrėja, šiame socialiniame tinkle ji sulaukė bendruomenės palaikymo, kas dieną gaudavo žinučių iš žmonių, turinčių panašių psichologinių sutrikimų ir norinčių pasidalinti savo istorijomis.

Ta bendruomenė, kurią moteris susikūrė aplink save, dalindamasi savo užfiksuotais vaizdais, padėjo jai išeiti iš komforto zonos. Kai atsirado šansas surengti asmeninę parodą Niujorke, ji pirmą kartą per daugelį metų įveikė savo baimę ir įlipo į lėktuvą. Parodoje atidarymo vakarą apsilankė šimtai žmonių, dauguma jų buvo moters „Instagram“ sekėjai. Kaip teigė pati Jacqui, tai buvo naktis, kurios ji niekada nepamirš.