Konkurse kviečiami dalyvauti asmenys nuo 18 m. Užsiregistruoti galima „Airbnb“ interneto svetainėje.

„Balandžio 11, 12 ir 13 dienomis Paryžiaus Akvariumas atvers duris nakvynei su rykliais, – rašoma interneto svetainėje. – miegosite ne šiaip kambaryje, o apskritoje lovoje, iš kurios atsivers kvapą gniaužiantis ryklių pasaulio vaizdas.“ Unikalaus miegamojo patvarumas buvo patikrintas Viduržemio jūroje.

Neįprastą renginį organizuoja naras, fotografas, ryklių mėgėjas Fredas Fred Buyle. Laimėtojams jūrų biologas papasakos apie paslaptingą ryklių gyvenimą ir jų vaidmenį subtilioje vandenyno ekosistemoje.

Anot F. Buyle, žmonės privalo suprasti, kad rykliai nėra pavojingi, yra tik pavojingas elgesys su rykliais. Tai puiki proga parodyti žmonėms, kad galima plaukioti tarp ryklių, galima būti su rykliais ir nieko neatsitiks. Taip pat reikia saugoti ryklius, nes jie būtini ekosistemai. Iš esmės, jei išnyktų rykliai, išnyktume ir mes.
Nakvynė

Konkurso laimėtojo laukia vakarienė ryklių tunelyje ir nakvynė tarp ryklių. Įskaičiuota dvigulė lova, patalai, muilas, tualetinis popierius ir šampūnas, taip pat ir pusryčiai. Laimėtojus nemokamai nuveš į ir iš Paryžiaus.

Prašyme turi būti ir laiškas komisijai nuo 50 – 500 žodžių. Jame turite paaiškinti, kodėl puikiai tinkate šiai misijai. Galima rašyti anglų, vokiečių, ispanų, prancūzų, portugalų kalbomis.

Atrinktiems svečiams bus draudžiama nardyti ar plaukioti Akvariume, visą laiką reikės būti patalpose. Sutemus asmenukės draudžiamos, nes rykliai labai jautriai reaguoja į šviesą.

Daugiau informacijos galite rasti čia.