Pavyzdžiui, Tailande galima išsinuomoti kambarį už 30 dolerių. Vietiniuose turgeliuose labai nebrangiai galima įsigyti vaisių, daržovių, mėsos. Jei nenorite gaminti patys, galite papietauti nebrangiai – vietiniame kioske pietūs kainuos vos 1 dolerį.

Dar viena nebrangi turistinė šalis – Kombodža, nors vis didėjantis turistų skaičius kelia kainas ir ten. Tačiau galite išsinuomoti nemažą butą už 200 dolerių ir pasidalinti sumą su keliomis šeimomis. Restoranuose maistas kainuos 2 dolerius, o gatvės užkandinėse – 1 dolerį.

Jei svajojate apie Filipinus, geriausia vykti į Sebą, kur galima išsinuomoti kambarį už 150 dolerių per mėnesį. Apie maisto kainas galima spręsti pagal tai, kad bokalas alaus ir pakelis cigarečių čia kainuoja 50-60 centų.

Egzotiški pietūs kainuos tik apie 4 dolerius. Jei nepatingėsite gaminti patys, pietūs jums kainuos tik apie 50 centų. Išsinuomoti gyvenamąją vietą 25 kilometrus nuo centro jums kainuos 250 dolerių.

Į Belizą turistus vilioja turtingas gyvūnijos ir augalijos pasaulis, įspūdingi pakrantės rifai. Čia jūs galėsite išsinuomoti atskirą namelį vos už 300 dolerių. 200 dolerių pakaks maitintis visam mėnesiui. Jei dar mėgstate gaminti savarankiškai, galite nemažai sutaupyti.

Pasidalinkite šiomis žiniomis su draugais ir pirmyn į kelionę!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)