111
Kitas

9. Lilijana Grei (Lillian Gray)

Ir jeigu būtumėte gyvenę kur nors Amerikoje, jos neabejotinai būtų buvusios tikrų tikriausia tiesa, nes atsitiko kokio nors draugo draugo pusbrolio merginai. Ir tada geresnio įrodymo jų autentiškumui net nebūtų prireikę.

10. Šaukianti nuotaka Suskano kelyje

Ar yra kas kraupesnio už mirusią nuotaką? Akivaizdu, kad ne, kadangi pasakojimų apie šias tragiško likimo moteris galime išgirsti visame pasaulyje. Viena tokių legendų - apie Suskano (Suscan) kelią Pensilvanijoje, kuris kadaise kirto Suskehanos geležinkelio tiltą.

Pasak daugelio vietinių, jei važiuojate tiltu, sustoję išjungiate variklį ir padedate raktelius ant mašinos stogo, kiek palaukę savo užpakaliniame veidrodėlyje išvysite klykiančią nuotaką.

Dauguma istorijų patvirtina, kad tai ant tilto pasikorusios jaunosios šmėkla - moteris neištvėrė, kai vyras ją paliko prie altoriaus. Manoma, kad šokdama į mirtį nuotaka klykė nesavu balsu. Tačiau tai tik viena šios vietovės istorijų, yra ir dauguma kitų, įskaitant legendą apie padarą, kuris turėjo suaugusius kojų pirštus ilgais nagais ir „didžiulę galvą”.
Nuotakas, siaubas

Sakoma, kad šiame regione sniego žmogaus tipo padarai pasirodo gan dažnai. Turbūt kas nors turėtų pasiteirauti, ar mirusi nuotaka nepastebėjo nieko įtartino, kai kitą kartą klestels žmogui ant užpakalinės sėdynės.

111
Kitas

9. Lilijana Grei (Lillian Gray)