1. Maldyvai, Cocoa sala

Nors labai daug porų važiuoja čia praleisti medaus mėnesio ir ši vieta tapusi kliše, niekur kitur pasaulyje taip nepailsėsite, kaip Maldyvuose. Šioje nuošalioje saloje, kur saugoma gamta, kur vilos stovi ant pastolių, o vaizdas iš jų atsiveria į dievišką lagūną, galima ir panardyti, ir pasilepinti holistiniame SPA.

Nakčiai viešbučio kambarys dviem su pusryčiais kainuoja nuo 850 dolerių (2157 Lt)

2. Cap ola Gala, Amalfis, Italija

Čiupkite šalmus, sėskite ant motorolerio ir pasukite tyrinėti Amalfio pakrantės. Viko Ekvensėje galite apsigyventi viešbučiuose ant uolų Neapolio paplūdimyje su terasomis į Neapolio paplūdimį, aukščiausios kokybės maistu ir SPA.

Dvivietis viešbučio kambarys nakčiai su pusryčiais kainuoja nuo 430 dolerių (1091 Lt)

3. Esencia, Rivera Maya, Meksika

Turtingos hercogienės užsakymu statyta prabangi poilsiavietė Meksikos Riviera Maya šiais laikais labai paiso klientų poreikių. Pasilepinkite organiniame SPA, pasideginkite tropiniame paplūdimyje, vakare išgerkite kokteilį su tekila. Tik nepamirškite pasigrožėti majų statinių likučiais.
Dvivietis viešbučio kambarys su pusryčiais nakčiai kainuos nuo 565 dolerių (1434 Lt).

4. La Bastide de Moustiers, Provansas, Prancūzija

Levandų laukai, kaimai auksinių kalnų fone, alyvuogių laukai, romantiškos užeigos. Žavus kaimo stiliaus interjeras, žali sodai ir ne prastesnis už reginius maistas.
Dvivietis kambarys nakčiai kainuoja nuo 321 dolerio (815 Lt).

5. Jade Mountain, Saint Lucia (Sent Liusija)

Iš kiekvieno viešbučio numerio atsiveria vaizdas į Pitono kalnus, iš privataus baseino irgi galima jais grožėtis. Viešbutis ant kalno įrengtas keliais lygiais, su įvijais akmeniniais laiptais, kaskadiniais baseinais ir kriokliais. Viršuje, terasoje įrengtas baras skelbiasi aukščiausiu tašku.

Dviviečiai kambariai nakčiai kainuoja nuo 1 025 dolerių (2601 Lt)

6. Lion Sands, Ivory Lodge, Kriugerio nacionalinis parkas, Pietų Afrika

Tai ideali vieta medaus mėnesiui, čia jaunavedžiams nieko netrūks – privatus baseinas, teleskopas ir netgi namelis medyje. Nuošalu, intymu, nepamirštama.
Dvivietis numeris kainuoja nuo 1700 dolerių (2601 Lt)

7. Post Ranch Inn, Big Sur, Kalifornija

Pasislėpkite nuošaliame rojaus kampelyje su raudonmedžio nameliais ir kotedžais, išsirikiavusiais palei uolėtą skardį. Čia retai sutiksite žmonių, užtai skraido kondorai, galima grožėtis žvaigždėtomis naktimis, klausytis vandenyno bangų.
Dvivietis kambarys nakčiai kainuoja nuo 1350 dolerių (3426 Lt).

8. Posidono Grand viešbutis, Setsės, Graikija

Prabangi Spetses sala yra už 2,5 valandos kelio automobilių nuo Graikijos sostinės Atėnų. Istorinis Poseidono viešbutis siūlo jaunavedžiams SPA, tris restoranus ir prabangius numerius. Prabangiausiame – stiklinės lubos, pusaukštis ir privati terasa.

Dvivietis kambarys nakčiai su pusryčiais kainuoja 273 dolerius (693 Lt).

9. Sal Salis, Ningaloo Reef, Vakarų Australija

Cape Range nacionaliniame parke yra devynios prabangios palapinės su vaizdu į vandenyną. Nuo rifo galima nardyti, galima romantiškai vakarieniauti po žvaigždėmis, miegoti po drobe – visi šie džiaugsmai neleis pamiršti kelionės.
Dvivietis kambarys nakčiai su visu maitinimu kainuoja nuo 1200 dolerių (3045 Lt).

10. „The Purist Villas &Spa“, Balis, Indonezija

Balis daugelį metų yra mėgstamas jaunavedžių, ir ne veltui. „Purist Villas &Spa“ – inovatyvios architektūriniu požiūriu vilos, kuriose apstu veiklos viduje ir lauke, iš bambukų kamienų nupinti stogai, gaivus pavėsis ir ramybė. Ubudo upės, palmių pavėsis – ideali vieta praleisti medaus mėnesį.
Dvivietis kambarys nakčiai su pusryčiais kainuoja nuo 250 dolerių (863 Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)