Viename gražiausių ir turistų labiausiai lankomų Egipto miestų Luksore turistėms iš Europos šalių atmintyje lieka ne tik muziejai, nepaprasto grožio šventyklos ir kitos istorinės vietos. Nuotykių nevengiančios moterys iš Luksoro parsiveža ir intymios patirties su vietiniais vyrais, kurie labai drąsiai, tiesiog šio miesto gatvėse jas visokiais būdais bando sužavėti. Tiesa, reikėtų pastebėti, kad tame reikale nėra absoliučiai jokio subtilumo – patikusioms damoms ir merginoms egiptiečiai pašvilpia, paploja ar garsiai numeta kokią nors repliką, dažniausiai tai būna grožį apibūdinantys angliški arba rusiški žodžiai. Čia reikia pastebėti, kad komplimentai skrieja absoliučiai visoms užsienietėms, nepaisant jų amžiaus, išvaizdos, figūros tipo ir kitų išskirtinumų.

Tačiau turistaujančios europietės prie švilpimų ir garsiai laidomų komplimentų tokiuose kraštuose jau yra įpratusios ir dažniausiai net nesureaguoja į joms skirtus gražius žodžius. Supraskite – tai jau tapo įprastu atostogų fonu, tarsi savaime suprantama. Keisčiau būtų, jeigu šios žygiuotu gatve, o niekas nei pagirtų, nei akimis nesumirksėtų.

Tiems, kas nėra buvę Egipte, reikėtų pabrėžti, kad vietiniai vyrai švilpimu palydi tik turistes, o štai egiptietės moterys tiek dėmesio negauna, jos apskritai yra tarsi ignoruojamos ir nepastebimos. Tai ne dėl to, kad šios būtų negražios ar kažkuo prastesnės, o dėl kultūrinių ir religinių sumetimų. Jeigu kas nors pašvilptų musulmonei moteriai – kiltų didžiulis skandalas, ypatingai, jeigu netyčia pasitaikytų ištekėjusi dama. Tai praktiškai neįmanomas dalykas. Visai kitaip yra su europietėmis. Egiptiečiai įsitikinę, kad joms patinka taip rodomas dėmesys.

Pabendravęs su jaunais, 20-25 metų amžiaus vietiniais Luksoro vaikinais supratau, kad jie visi bent kartą yra turėję nuotykių su turistėmis, dažniausiai beveik dvigubai vyresnio amžiaus. Jaunuoliai apskritai jokių reikalavimų nekelia, jiems gerai, kad atsirandą norinčių. Nei vienam iš penkių mano pašnekovų jokia ne problema nei moterų metai, nei apkūnesnės formos. Jiems patinka, kad turistės yra atsipalaidavusios ir intymaus suartėjimo per daug nesureikšmina. Dažniausiai tai 40-50 metų atostogautojos iš Rusijos, Ukrainos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Rumunijos, Lenkijos, Skandinavijos bei Baltijos šalių.

Mano kalbinti egiptiečiai tvirtino, kad už savo intymų dėmesį iš moterų niekada neima nei pinigų, nei kitokių dovanų. Viskas vyksta abiejų pusių noru ir gera valia. Nors kartais, anot kalbintų egiptiečių, pasitaiko tokių damų, kurios už smagiai praleistą laiką siūlosi atsidėkoti. „Būna, kad paimam, bet tikrai neprašome specialiai. Man yra moteris nupirkusi kvepalų, o mano draugas yra gavęs kelnaites dovanų“, - sako dvidešimt trejų metų Mohamedas.

Paklausius egiptiečių pasakojimų visai nesunku suprasti, kodėl jiems taip patinka turistės ir kodėl jie jas šitaip aktyviai vilioja. „Mūsų merginos iki vestuvių negali užsiimti seksu, o turistės gali. Su jomis viskas per vieną vakarą gali įvykti, tai labai gerai. Vien dėl to noriu gyventi Europoje“, – sako Amonas, trisdešimtmetis iš Luksoro. Su vietine mergina jam dar neteko draugauti, o štai nuotykių su turistėmis sakosi turėjęs daugybę.

Atviram pokalbiui apie europiečių moterų viliojimus pasikviečiau Maskvoje kurį laiką gyvenusį, bet prieš metus, per pasaulinę pandemiją į Luksorą gyventi grįžusį Aladiną. Šis dvidešimt penkerių metų jaunas vyras nuomoja arkliu kinkytą karietą ir ja vežioja turistus po lankomiausias miesto vietas. Valandą trunkantis pasivažinėjimas kainuoja tik du eurus. Aladinas seniai būtų pakėlęs kainą, bet kad per daug didelė konkurencija – ta pačia veikla užsiimančių vyrų gerokai virš šimto, todėl norint gauti klientą, reikia kaip reikiant pasistengti. Jeigu kaina būtų didesnė – pritraukti norinčių lipti į karietą būtų dar sunkiau.

Pagrindinė Aladino auditorija yra damos. Jam patinka su jomis bendrauti ir flirtuoti. Su kiekviena pavėžinta turiste jis stengiasi nusifotografuoti ir kaip pats sako: savo telefone turi tūkstančius nuotraukų su pačiomis gražiausiomis Europos moterimis ir merginomis. Vežėjo sąskaitoje yra ir nemažai latvių bei lietuvių, jis net moka kelis žodžius pasakyti pusiau lietuviškai, pusiau latviškai, nes pats painiojasi tarp šių kalbų.

Aladinas neslepia turėjęs nesuskaičiuojamą kiekį romanų su turistėmis. Visoms savo keleivėms moterims jis visuomet pasigiria turintis dvi žmonas. Viena – vietinė mergina, kita – buvusi turistė iš Rusijos, Maskvoje jis ir gyveno su ja. Dažniausiai keleiviai puola Aladino klausti, kaip šis sugeba abi žmonas išlaikyti ir kaip spėja abiem suteikti deramo dėmesio. „Rusė pati išsilaiko, jai iš manęs tik sekso reikia. O vietinę žmoną aš išlaikau, viską jai suteikiu, ko tik prašo“, – atsako šis. Beje, jis nevengia svetimiems žmonėms pasakoti ir savo intymaus gyvenimo paslapčių. Giria rusaitę, kaip labai šiuolaikišką, drąsią ir nepasotinamą. Bet peikia vietinę žmoną, sakydamas, kad ji pastoviai būna prastos nuotaikos, todėl jiems nepavyksta susilaukti vaikų.

Aladinas sako perpratęs europietes moteris ir supratęs, kad joms labai patinka kalbėtis. „Į Egiptą jos atskrenda neišklausytos namuose, o jos nori pakalbėti, pasipasakoti. Kuo ilgiau pakalbi, kuo daugiau papasakoji apie save – tuo daugiau šansų, kad iš pažinties kažkas gali išeiti“, – sako jis. Pokalbių su moterimis metu jis visuomet paklausia ar jos ištekėjusios ar patenkintos savo vyrais. Jeigu išgirsta teigiamą atsakymą – puola domėtis intymiais dalykais.

„Klausiu kiek kartų per naktį vyras sugeba pasimylėti. Dažniausiai atsakymas būna vieną arba du kartus. Pas mus Egipte iš tokių silpnų vyrų juokiasi, vadina juos vaikais. Nes normalus egiptietis gali keturis ar net penkis kartus. Aš laisvai galiu penkis kartus, man jokių problemų dėl to. Svarbiausia, kad moteris būtų laiminga“, – didžiuodamasis sako Aladinas. Anot egiptiečio, daugeliui jo vežiojamų merginų ir moterų tai sukelia daug simpatijų. Savo pajėgumą pokalbių metu jis pabrėžia ne vieną ir ne du kartus.

Europiečių moterų numylėtinis atskleidė ir pagrindinę istoriją, kuri labiausiai pakeri turistes. Kada šios puola domėtis apie nepaprastą egiptiečių pajėgumą – Aladinas papasakoja istoriją apie čili pipirus. „Mus nuo kūdikystės mamos pratina prie ištvermės, kiek save prisimenu – mama visuomet į maistą pridėdavo daug čili pipirų, tam kad būčiau stiprus ir pajėgus. Tai tikrai labai padeda, todėl iki šiol kasdien vartoju čili. Visi mano draugai daro tą patį, nuo čili mes būname labai aistringi, turime daugiau jėgų nei europiečiai“, – giriasi Aladinas ir sako, kad kuomet moterys išgirsta šį jo pasakojimą, jos visos nori išbandyti ar tai tikrai veikia.

Na, o pats keisčiausias turisčių priviliojimo būdas – Lietuvoje tikriausiai būtų traktuojamas kaip seksualinis priekabiavimas. Toms moterims ir merginoms, kurios rodo susidomėjimą Aladino sugebėjimais, jis pasiūlo žvilgtelėti į jo mobilųjį telefoną. Ten egiptietis turi išsaugojęs keletą pačių intymiausių savo nuotraukų, kurias pats užfiksavo būdamas susijaudinęs. „Kai tai parodau – jos man iškart siūlo važiuoti kartu“, – girtis nesustoja Aladinas.

Žinoma, paklausiau ar nei viena nuotraukas pamačiusi dama nenusivylė ir ar nebuvo supykusių ant jo, bet šis papurtė galvą. Matyt, tikrai atsakingai atsirenka žmones, kam rodyti nuotraukas, o kam vis tik nepasiūlyti šio „malonumo“.

Karieta po Luksorą važinėjantis Aladinas džiaugiasi, kad ne viena su juo suartėjusi turistė yra grįžusi pratęsti pažinties su juo, be to buvo atvejų, kad damos atsivežė dar ir draugių iš savo šalies. „Rusės, latvės, lietuvės – jos labai atsipalaidavusios“, – mūsų šalies moteris pagyrė egiptietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (515)