Užsiregistruoti „Delfi“ ir partnerių projekto „Keliauti vėl paprasta!“ žaidime Kristiną paragino sesuo. Kaip tikina pati Kristina, iki šiol dar niekada nėra nieko laimėjusi ir šį kartą jokių vilčių nepuoselėjo, tad išgirdusi apie laimėtą įspūdingą prizą – nemokamas atostogas Bulgarijoje – pasimetė.

Kelionės į Bulgariją akimirkos

„Pamačiusi, kad kažkas skambina, net nepagalvojau, kad tai galėtų būti Orijus Gasanovas. Išgirdus apie laimėjimą galvoje iš karto pradėjo suktis mintys, ar pavyks taip greitai susiruošti, juk kelionė laukė jau kitą dieną“ – sako pašnekovė.

Sužinojusi apie laimėjimą, Kristina iš karto paskambino ir savo vyrui. „Jis irgi pasimetė, pradėjo klausinėti kaip, kokią kelionę? Galvojo, kad čia kokie telefoniniai sukčiai bando apgauti. Bet viską pavyko labai greitai susidėlioti ir jau tos pačios dienos popietę žinojom, kad ryt tikrai išskrendame atostogauti“ – pasakoja pašnekovė ir juokiasi, kad vos prieš savaitę buvo sugrįžusi iš saulėtosios Turkijos, tad lagaminai giliai į spintą dar nebuvo paslėpti.

Kelionės į Bulgariją akimirkos

Keliauti ne tik smagu, bet ir saugu

Atskridus į Bulgariją, Kristiną ir jos vyrą pasitikęs Novaturo atstovas palydėjo juos iki viešbučio Melia grand hermitage 5*, papasakojo apie šalį, žinomiausias ir keliautojų labiausiai pamėgtas vietas. Šį kartą atostogavo Kristina savo grožiu užburiančiame Auksinių smilčių kurorte, įsikūrusiame šalia keliautojų itin pamėgto Varnos miestelio.

„Viešbutyje apsistojome labai gražiame kambaryje su vaizdu į jūrą, restoranas siūlė išties kokybišką ir gardų maistą – galėjome ragauti skirtingų šalių virtuvės patiekalų, tame tarpe ir bulgariško maisto, tad vietinėse kavinėse ir nesilankėme, – pasakoja Kristina. – Viešbutis, kuriame apsistojome, orientuotas į šeimas, tad pramogų čia netrūksta ir suaugusiems, ir patiems mažiausiems. Labai tinkamas variantas tiems, kurie nori suderinti ir poilsį, ir aktyvesnį laisvalaikį.“

Kelionės į Bulgariją akimirkos

Paklausta, kas labiausiai patiko kelionės metu, Kristina juokiasi: patiko viskas, o labiausiai tai, kad pirmą kartą gyvenime pasisekė laimėti tokį prizą. „Žinau, kad kelionėje buvau, bet iki šiol negaliu patikėti, kad iš tiesų laimėjau. Po šios kelionės netgi nusipirkau loterijos bilietą, o gal ir vėl pasiseks“ – sako Kristina.

Jau antrą kartą šiais metais atostogavusi pašnekovė besibaiminančius keliauti nuramina: visos kelionės metu jautėsi saugiai, nes tiek oro uostuose, tiek lėktuve laikomasi numatytų saugumo reikalavimų.

Keliauti į Bulgariją tikrai verta

Nedidelėmis kainomis ir patraukliais atostogų pasiūlymais Bulgarija traukia turistus iš viso pasaulio. Kaip pastebi Kristina, šioje šalyje atostogauti ar apsipirkti galima išties pigiau, tad kelionę į Bulgariją rekomenduotų ne tik patyrusiems keliautojams, bet ir tiems, kurie kelionių skonio kol kas dar neatradę.

Kelionės į Bulgariją akimirkos

„Visi labai mėgėjai važiuoti į Turkiją, o aš sakyčiau, kad pradėti galima nuo Bulgarijos. Skrydis nėra ilgas, tad tokia kelionė neprailgtų ir keliaujantiems su vaikais ar vyresnio amžiaus žmonėms, kuriuos ilgesnės kelionės gali išvarginti“ – pataria pašnekovė, kuriai kelionė į Bulgariją nebuvo pirmoji. Šioje šalyje Kristinai tekę lankytis ir anksčiau.

Dalindamasi kelionės įspūdžiais, Kristina pasakoja ir apie ateities svajones: kol kas dažniausiai keliauja po Europos šalis, bet patyliukais pasvajoja ir apie tolimesnius kraštus – Keniją, Tailandą, Braziliją. Jokių abejonių, kažkada ir čia apsilankys, juk keliauti dabar – išties paprasta!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)