Nepakartojamose iš oro darytose nuotraukose išvysite žaluma apaugusią ir turkio žalumo vandens apsuptą salą su balto smėlio paplūdimiais ir netgi sraigtasparnių aikštele, jei norite atvykti stilingai.

Kitose stulbinančiose nuotraukose išvysite prabangius apartamentus, namelį paplūdimyje, erdvų ant jūros pakrantės stovinčios vilos miegamąjį ir tviskantį baseiną su išrikiuotais gultais.

Privati Kokomo sala reklamuojama svetainėje www.privateislandsonline.com. Pigiausia nakvynė šioje saloje – 2 200 eurų už naktį viloje ant jūros kranto.

Pasak aprašymo, Didžiojo Astrolabo rifo supama sala yra „45 minutės kelio nuo tarptautinio Nadi oro uosto, o ją pasiekti galima privačiu sraigtasparniu arba vandens lėktuvu“.

Salą supa civilizacijos nepaliesti koraliniai rifai, žydras vanduo ir nepaprasto grožio balto smėlio paplūdimiai, o mėgautis Fidžio salų panorama galite dar pakeliui.

Privati Fidžio sala

Be to, sala puikiai tinka tiems, kas mėgsta būti vieni, nes saloje „privatumas – svarbiausia, siūlomos paslaugos neprilygstamos, o prioritetu visada laikomi svečiai“.

Svetainėje rašoma: „Prabangūs apartamentai pastatyti dideliu atstumu vienas nuo kito dviejuose didžiausiuose salos paplūdimiuose bei kalnų viršūnėse. Namai suprojektuoti klientams, norintiems atsipalaiduoti ir mėgautis privatumu bei visais patogumais“.

Saloje yra 21 vila ant jūros kranto ir 5 prabangios rezidencijos. Kiekvienoje jų įrengti stikliniai baseinai ir puoselėjami tropinių augalų sodai, be to, atsiveria nepakartojami vaizdai.

Salą suprojektavęs nekilnojamojo turto vystytojas iš Australijos Langas Walkeris teigia, kad ši nepaprasta vieta „puikiai tinka nuo kasdienybės pabėgti norintiems patyrusiems keliautojams, ji – rojus nepaprastų pojūčių ieškantiems tyrinėtojams ir nuostabus prieglobstis jaunavedžiams“.

Gali būti, kad vadovaujant vyriausiajam virėjui Cory’iui Campbellui Privati Kokomo sala netrukus taps „pasaulinės klasės“ kulinarinių kelionių traukos vieta.

Privati Fidžio sala

C. Campbellas bendradarbiauja su vietos ūkininkais, žvejais ir net vienu Kokomo salos ūkininku ir siūlo mėgautis gardžiausiais sezoniniais produktais. Jis ketina laikytis filosofijos, kad maistas pristatomas tiesiai iš prieplaukos arba ūkio, o saloje teikiamos paslaugos pritaikomos kiekvienam klientui.

Aprašyme teigiama, kad „nuo saulėtekio iki saulėlydžio maistas patiekiamas paplūdimyje, prie baseino, viloje ar bet kurioje iškylos vietoje, o valgiaraščiai atnaujinami kasdien, kad svečiai galėtų mėgautis gardžiausiais sezoniniais Fidžio salų produktais. Nepraleiskite progos pavalgyti Walkerio d’Planko restorane, vadovaujamame vyriausios virėjos Carolinos Oakley. Šiame restorane valgiaraščių nerasite, nes kiekvienas patiekalas gaminamas tik jums, atsižvelgiant į jūsų poreikius“.

Privati Fidžio sala

Privačioje Kokomo saloje galima mėgautis daugybe kvapą gniaužiančių pramogų ir pasinerti į kultūrinius nuotykius. Čia galima pasimėgauti viena geriausių vietų pasaulyje nardyti su akvalangu arba kauke, leistis į jūrą žvejoti, saulei leidžiantis plaukioti kajakais arba surengti iškylą į netoliese esančią salą.

Norintiems atsipalaiduoti siūloma apsilankyti „Yaukuve Spa Sanctuary“ ir sudalyvauti jogos užsiėmimuose arba pailsėti prie baseino su kokteliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)