Kadangi kartais pakeliauju, mano socialiniai tinklai braška nuo visokių keliautojų įspūdžių, kelionių ar skrydžių bilietų pasiūlymų ir panašių dalykų. Šįkart prieš akis iššoko žinomų Lietuvos žmonių duetas, kuris irgi kartais pakeliauja ir pradžiugina mus savo kelionių reportažais. Nežinau, ar galiu juos įvardinti vardais, bet gal galiu, nes kodėl turėčiau negalėti? Tai mūsų televizijos, radijo ir kitokių reikalų žvaigždės Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.

Šįkart internetas paskelbė, jog jie pradeda savo naują kelionę. Tas savaime nėra nieko naujo, tačiau šįkart jų kelionės tikslas man įstrigo ypač. Jie keliauja į Naująją Zelandiją. Tą suvokus man atgimė mano priešpandeminės kelionė į šią, labiausiai nuo Lietuvos nutolusią žemę, prisiminimai, kuriais dabar ir pasidalinsiu. Galbūt ir mano paminėti žvaigždūnai, perskaitę šį tekstą, užsigeneruos kokių nors prasmingų idėjų savajai kelionei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją