Judriam laisvalaikiui

Jei mėgstate važinėti dviračiu, galite išbandyti dviračių taką Šventoji-Palanga. Turėtumėte nenusivilti. Dviračių, velomobilių, motorolerių nuomos punktų – ant kiekvieno kampo. Yra įsikūręs ir kartodromas.

Taip pat Šventojoje įrengta ne viena lauko aikštelė, kurioje ne tik sūpynės, bet galima atrasti ir įvairių sporto treniruoklių. Vandens sporto mėgėjams – baidarių nuoma, vandens motociklai. O jei mėgstate ilgus pasivaikščiojimus – jūra visada laukia.

Ramybės ir sveikatinimo oazė

Norintiems SPA malonumų, kokybiškos ir tvarkingos aplinkos, mėgavimosi vaizdu į jūrą, sveikatos centre „Energetikas“ įsikūręs „SPA Amber Palace“ – tinkama vieta.

Čia didelis SPA procedūrų pasirinkimas: kūno masažai, įvyniojimai, šveitimai, galima pasilepinti saunomis ir baseinu. Išskirtinumas – procedūros su gintaru, gintaro pudra. Unikali gintaro sudėtis skleidžia teigiamą energiją, šalina įtampą, harmonizuoja bei sukuria pusiausvyrą, taip pat turi ir gydomųjų savybių.

Pabėgimui nuo realybės

Tiems, kurie nori bent 5 minutėms atsidurti kitoje dimensijoje, irgi ne vienas pasiūlymas – 3D kinas čia, pasirodo, jau atgyvena, užtat rasite daug vietų, kur galėsite įsijausti į 4, 5 ar net 9D filmus.

Taip pat – daugybė įvairiausių virtualios realybės atrakcijų, simuliatorių, atrakcionų, specialių šaudymo į taikinius vietų.

O nebijantys egzotikos gali pasilikti atsiminimą nusifotografavę su smaugliu! Ir, žinoma, vaikams įspūdį paliks Šventosios atrakcionų parkas, kuris kiekvienais metais pasipildo vis naujomis pramogomis.

Taip pat šio pajūrio kampelio neaplenkia ir žymiausi Lietuvos atlikėjai. Daugiausiai jų galima išvysti „Titanike“, „Volungėje“, „Vikinge“, diskotekos vyksta ir „Paršelio rojuje“ – tereikia pasivaikščioti pagrindine gatve ir atrasite sau tinkamą vakaro programą.

Ramiam pasivaikščiojimui

Neaplenkite skulptūros „Žvejo dukros“, užsukite į Žemaičių alką, užeikite į bažnyčią, apsukite ratą aplink švyturį, vandens bokštą, Šventosios uostą.

Taip pat verta pasigrožėti akmens skulptūromis prie „Energetiko“ poilsiavietės. Pavaikščiokite basi prie jūros arba tiesiog romantiškai palydėkite saulėlydį.

Be to, Šventojoje vasarą vyksta ir jogos stovyklos, užsiėmimai. Daugiau informacijos apie tai galite atrasti Palangos turizmo informaciniame tinklapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)