„Mes Donaldui Trumpui surengėme prezidentinį persikūnijimą – kažkas juk turėjo tai padaryti“, - paaiškino leidinio redakcija, kas juos paskatino sukurti vaizdo siužetą, kuris per kelias dienas populiarioje vaizdelių platformoje „YouTube“ peržiūrėtas per milijoną kartų.

Kokios, anot GQ, yra pagrindinės Donaldo Trumpo išvaizdos problemos? Pernelyg įdegęs, vilkintis apsmukusį kostiumą, pernelyg didžiulis kaklaraištis, juokinga šukuosena, o taip pat marškinių rankogaliai, styrantys iš švarko rankovių.

Ką pataria GQ? Visų pirma kiek susiaurinti kelnes – taip dingtų jų raukšlės. Be to, reikėtų tvarkingai susisegti švarką, atkreipti dėmesį į marškinių rankogalius, pakeisti kaklaraištį. Pasak žurnalo stilistų, naujasis Amerikos prezidentas tik laimėtų, jei į švarko kišenę įsidėtų nosinaitę. Donaldui Trumpui taip pat reikėtų vengti pernelyg smarkaus įdegio bei pakeisti šukuoseną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)