Aktyvų gyvenimo būdą mėgstantis politikas visuomet galėjo pasigirti puikia sveikata, tačiau laidoje „Bus visko” garsus vyras prisipažins, kad paskutiniais darbo Seime metais jis nebegalėjo apsieiti be vaistų. Kankino suaktyvėję ankstesnių traumų skausmai, prasidėjo podagra, atsirado nervinis tikas.

„Toks dalykas, kaip nervinis tikas tapo matomas kiekvienam žiūrovui. Jeigu jį nuslopini, smegenys pradeda ne taip veikti. Bet buvo ir didesnių problemų - tai skausmai. Buvo metas, kai einant į kokią laidą reikėjo dviejų injekcijų, kad skausmą suvaldyčiau. Kai vaistai pradėjo nebeveikti, teko ieškoti, kaip save ištraukti iš duobės”, - prisipažins garsus politikas.

Paskutinis lašas, privertęs iš esmės keisti gyvenimo būdą, buvo piktybinis auglys. Iš pradžių vyras pagalbos ieškojo pas tradicinės medicinos atstovus, tačiau kai jau nei vienas negalėjo padėti ir Viktoras turėjo gultis ant operacinio stalo, akimirkai sudvejojo.

„Mano operacijai jau buvo paskirtas laikas ir data Vilniuje. Bet aš radau tokį gydytoją, kurį dabar vadinu savo angelu. Jis pamatavo visus tuos rodiklius ir sako: aš tau padėsiu pasakydamas ką daryti, bet 80% tu turėsi daryti pats. Ir pradėjau dirbti su savim”, - prisimins V. Uspaskichas.

Galiausiai operacijos neprireikė. Politikas ėmė domėtis alternatyvia medicina ir suprato, kad atsakymų reikia ieškoti giliau. Jis susidomėjo gamtos bei visatos dėsniais, ėmė skaityti apie žemės ir kūno vibraciją bei kaip ji veikia sveikatą.

„Pagal Šumano teoriją, žemės ir žmogaus vibracijos dažniai turi sutapti, tačiau tuo metu žemės dažnis buvo 8, o mano -3. Tai veikia ne tik gyvenimo įvykius, bet ir sveikatą, imunitetą”, - įgytomis žiniomis dalinsis V. Uspaskichas.

Duodamas interviu politikas sakė, kad eidamas į Seimą nuoširdžiai tikėjosi duoti gerų rezultatų visuomenės labui, tačiau patekus ten virto tokiu pat „zombiu”, kaip ir dauguma. Garsus politikas atviraus, kad valdžia bei pinigai pasiglemžė jį ir tai stipriai atsiliepė sveikatai. Atėjo metas, kai suvokė, kad gyvenimas yra trumpas ir trapus, o būti politikoj ir nesugebėti pasiekti savo tikslų, neverta. Vyras pradėjo domėtis ezoterika ir ieškoti tikrųjų savo atėjimo į šį pasaulį priežasčių, rašoma pranešime žiniaskladai.

„Dauguma mūsų esam pamiršę, dėl ko atėjom į šį pasaulį. Kai pradėjau gyventi pagal gamtos dėsnius, iš mano kasdienybės savaime pasitraukė alkoholis, keiksmažodžiai ir mėsa. Kiekvieną rytą keliuosi su saule, stengiuosi maudytis šaltame vandenyje ir sveikai maitinuosi”, - laidoje „Bus visko” pasakos Viktoras.

Europarlamentaras ne tik pakeitė gyvenimo būdą, bet ir atidarė pelno nesiekiantį sveikatingumo kompleksą Rusijoje. Milijonus investavęs politikas ne tik neketina iš jo užsidirbti, bet net siekdamas paskatinti darbuotojų atsidavimą bendram tikslui - kelti žmonių sąmonę, padalino visiems naujai įkurto centro akcijas.

„Šiame centre integruotos tokios sistemos, kurios valo, jonizuoja ir praturtina orą, todėl net paprastas buvimas jame gydo. Centre vyksta per 20 skirtingų užsiėmimų bei programų suaugusiems bei vaikams. Turiu ketinimą tokią vietą atidaryti ir Lietuvoje”, - pasakos Viktoras.

Laidoje „Bus visko” per LNK Viktoras Uspaskichas prisipažins, kad suprato, jog turtų ir valdžios į kapus nenusineš. Vyras atviraus, kad lemiamą dieną nori džiaugtis dėl kiekvienos nugyventos dienos ir stengtis dėl nieko nesigailėti. Garsus politikas ne tik atskleis, kas jam yra tikroji laimė, bet ir pasidalins unikalia sveikatinimo programa, kuri per dvi dienas duoda tokį rezultatą, kuris įvairiose sanatorijose pasiekiamas per mėnesį ar dar ilgesnį laikotarpį.