Barzdelės po kurio laiko nebeliko, o štai ūsai tapo dar labiau vešlesni ir dabar, ko gero, vargu kas ar įsivaizduoja vieną sėkmingiausių pastarųjų metų humoristą be jų.

Mantas Stonkus 2015 m. pavasarį. DELFI (K.Pansevič) nuotr.

Nors jau senokai ūsai vadinami rudimentu ir juos nusiskuto net ir tie, kurie ilgus metus jiems buvo ištikimi, tačiau galbūt Mantas Stonkus prisidės prie ūsų reablitavimo? Juk praėjusio amžiaus septintajame-devintajame dešimtmečiuose vešlūs ūsai buvo vadinami tikro mačo, galinčio nesunkiai užkariauti bet kurios dailiosios lyties atstovės širdį, požymis.

Auksinė Kauno „Žalgirio“ karta, bronzinis Vilniaus „Žalgiris“, Freddie Mercury, kultinio 1979 metų sovietinio serialo „Susitikimo vietos pakeisti negalima“ vienas pagrindinių herojų leitenentas Šarapovas (aktorius Vladimiras Konkinas), narkobaronas Pablo Escobaras – daugybė sporto, muzikos, kino ir kriminalinio pasaulio įžymybių želdino vešlius ūpus.

Ar sulauksime naujo ūsų bumo? O galbūt Mantui Stonkui vertėtų juos greičiau nusiskusti? Savo nuomonę pareiškite Vyriškai.lt apklausoje.