Tačiau minutėlę stabtelėk, išsitrauk planšetę ar mobilųjį telofoną ir perskaityk šiuos vertingus patarimus, kurie tau tikrai padės kurortinio romano metu. Portalo mhealth.ru sekso reikalų skiltininkė Arina Vintovkina gal ir nėra tokie kieta sekspertė kaip Milda Bartašiūnaitė, tačiau su jos penkiais kurortinio romano tabu būtina susipažinti – tai tau padės labiau pažinti moters logiką ir pačiu laiku prikąsti liežuvį. 

Meilės žodžiai

Galima (ir reikia) prisipažinti, jog tu esi jos sužavėtas, apstulbintas, sujaudintas, nugalėtas ir taip toliau, ir panašiai. Tačiau niekada nesakyk, kad ją įsimylėjai. Niekada, ir taškas. Tai visiškai netinka pačiai kurortinio romano koncepcijai, ir bausmė už šio tabu pažeidimą gali būti labai skaudi – jūsų finalinė atsiveikinimo scena bus nepataisomai sugadinta, o su ja – ir prisiminimai apie viską, kas buvo prieš tai. 

Pažadai


Geriau jau tylėk, bet nesišvaistyk pažadais, kurių dauguma – grynas melas. Kad jai paskambinsi (nors taip ir neapsikeitėte telefono numeriais); jog atvažiuosi į jos gimtąją Kelmę, nors visas tavo gyvenimas išsitiesęs viena ašimi: Oslo žuvies fabrikas-Vilnius-Palanga; jog po metų susitiksite tame pačiame paplūdimyje (nejaugi?). Kam visa tai? Juk tu ir pats netiki tuo, ką sakai, o juo labiau – tavo naujoji pažįstamoji.

Savigrauža


Tai, kas įvyko 8 kvadratinių metrų ploto garaže, už kurį Palangos močiutei sumokėjai 15 eurų, jau įvyko. Pikantišką nuodėmės skonį jausite abu (bent jau moteris – tikrai), tačiau nereikia stvertis už galvos ir dešimt kartų per minutę kartoti „Dieve, ką aš padariau“ maldą. Savo saviplaka tu tik sugadinsi egzotiško skonio koktelį, gardų „Sex on the Beach“ paversdamas „Tornado“ alumi. 

Seksas be prezervatyvo

Tai turėtų būti aišku visiems: iš Palangos galima atvežti tokias lauktuves, nuo kurių pakvips virtuvė, o žmona, paragavusi rūkyto karšio, skambins draugei ir girsis turinti nuostabų vyrą. Taigi, įsidėmk – jokių „suvenyrų“, kurie paskui privers ir tave, o galbūt ir sutuoktinę varstyti odos ir venerinių ligų klinikos duris.

Asmenukės

Jokiu būdu nemėgink pasiduoti asmenukių madai ir nuotraukas su savo naująja pažįstama kelti į socialinius tinklus – tai yra aukščiausio lygio netaktas. Pagalvok apie jos nelaimingą vyrą, kuris yra už tave sunkesnis trisdešimčia kilogramų, yra 40 centimetrų mažesnio ūgio, ir, gali būti, jau seniai nematė savo žmonos nuogos.