Rusijos valstybės dūmos deputatas Romanas Chudiakovas (Vladimiro Žirinovskio bendražygis – red.pastaba), duodamas interviu radijo stočiai „Kalba Maskva“ pareiškė, jog ir jis, ir Antrojo pasaulinio karo veteranai, ir pensininkai buvo sugluminti per televizijos šou „Šokiai su žvaigžde“ parodytu numeriu, kuriame Aleksandras Petrovas vilkėjo nacių karininko uniformą.

„Gegužės 9-osios išvakarėse, tokios mūsų valstybės šventės išvakarėse, o dar ir kosmonautikos dieną pasirodyti vilkint fašistų uniformą, o dar ir su svastika – to jau net pakomentuoti neįmanoma“, - sakė deputatas, pasipiktinęs ir šou prodiuseriais, ir televizijos kanalo „Rosija 1”, per kurį rodomas šis populiarus šou, vadovybe. Anot R. Chudiakovo, toks pasirodymas žeidžia Antrojo pasaulinio karo aukų atminimą. Deputatas žadėjo Valstybės dūmoje iškelti klausimą dėl draudimo televizijoje naudoti Vermachto karių uniformą.

„Todėl, kad Antrojo pasaulinio karo veteranas ir taip vargšas, su sveikata jam nėra viskas tvarkoje, o dar įsijungus federalinį kanalą pamatyti tai...Žmogų ir infarktas gali ištikti! Reikia griežtai uždrausti tokius dalykus“, - mano politikas.

Fokstroto numeris, kuriame Vermachto kariškio ir merginos meilę, skambant Franko Sinatros dainai „Fly Me To the Moon“ suvaidino populiarus aktorius Aleksandras Petrovas ir jo partnerė Anastasija Antelava, buvo plačiai aptariamas socialiniuose tinkluose.

Numeris, kurio pabaigoje mergina nušaunama, o mylimąją praradęs kariškis į įsivaizduojamą priešą leidžia papliūpas iš butaforinio automato, buvo šou teisėjų sukritikuotas – anot jų, aktorius pasirodymo pabaigoje perlenkė lazdą.