Tik po trečiosios santuokos 1997 metais, kuomet raumeningasis aktorius meilės ir ištikimybės žodžius ištarė savo išrinktajai Jennifer Flavin, padovanojusiai jam tris dukteris, iš tabloidų išnyko pranešimai apie šalia jo pastebėtas naujas drauges.

Suskaičiuoti su keliomis moterimis Sylvesteris Stallone buvo užmezgęs santykius, ir ar tai buvo rimtos draugystės – misija neįmanoma. Aišku tik viena – italų kilmės gražuolis turėjo pasisekimą tarp įvairiausių moterų: kino žvaigždžių ir galerininkių, šviesiaplaukių ir brunečių.

Kai kur galima užtikti pasakojimų, kad aktoriui sparčiai pradėjus populiarėti, jo agentui užtekdavo tik pakelti telefono ragelį ir gražuolės jau ruošdavosi pasimatymui. Pasakojama, kad aktoriui švenčiant penkiasdešimtmetį, vienas leidinys sudarė jo užkariautų širdžių sąrašą, kuriame atsidūrė per 500 moterų vardai – tačiau tokiais „faktais“ galima ir suabejoti bei priskirti juos Holivudo mitams.

Portalo ranker.com pateikiamas sąrašas atrodo kur kas įtikinamiau, juolab, kad jo sudarytojai patikslina, kad į šį sąrašą patekusios moterys toli gražu nebūtinai buvo užmezgusios intymius ryšius su kino žvaigžde.