Greičiausiai, oralinis seksas tau nėra naujas dalykas ir tai ką patyrei buvo šaunu. Galų galiausiai, šios rūšies seksas retai baigiasi katastrofa. Tačiau šiems malonumams taip pat yra kur augti, rašo leidinys „Men's Health“.

Garsioji seksologė, svetainės sexpert.com įkūrėja Ava Cadell sako: „Toje sferoje, kaip ir visur kitur, niekas nenori būti nuspėjamas ir pasirodyti nuobodus. Kiekvienas gali patobulinti savo įgūdžius lovoje.“ Moteris taip pat yra išleidusi garsų leidinį pavadinimu „The Sexy Little Book of Oral Pleasure“. Čia pateikiama kolekcija patarimų tiems žmonėms, kurie neturi laiko knygos skaitymui.

Šalin rutiną

Ava Cadell teigia, jog daugelis porų seksu užsiima toje pačioje pozoje arba nekeisdami vietos kur tuo užsiima. Nors tame tikrai nėra nieko blogo, tačiau periodinės permainos gali duoti stebėtinų rezultatų. Pavyzdžiui, jei pakeisite poziciją: atsigulsite ant žemės, atsisėsite, atsiklaupsite ant kelių, padarysite tai iš nugaros - galima patirti daug naujų pojūčių.

Neapsunkink savęs

Šis nedidukas atnaujinimas sekso metu pravers kiekvienam vyrui. Pirmasis žingsnis: prisitrauk savo partnerę arčiau prie savęs, pakišęs po jos „minkštąja vietele“ pagalvėlę arba savo ranką. Antrasis žingsnis: bučiuok jos tarpukojį taip, lyg bučiuotum lūpas veide. Seksologė sako: „Be jokių abejonių, tai pats paprasčiausias, efektyviausias, aistringas ir „pakeliantis į aukštybes“ būdas, kuris būtinai suteiks merginai pasitenkinimą.“

Nebūk prielipa

Daugelis moterų gali pajusti orgazmą oralinio sekso metu. Kai kurios merginos gali prieiti iki kulminacijos jau po 30 sekundžių, tačiau daugeliui prireikia daugiau laiko. Kaip taisyklė, joms reikia kažko daugiau nei jos patiria esamu laiku. A. Cadell aiškina, jog jei moteris negauna jai reikalingos atitinkamos stimuliacijos, viskas gali prasitęsti kur kas ilgiau. Tad keisk liežuvio judesius, paklausk ką ji mėgsta, kaip jai patinka (moteris atsižvelgs į tai, jog rūpiniesi), taip pat, papildomai stimuliacijai panaudok pirštus - visa tai gali pagreitinti procesą ir priartinti prie jos orgazmo.

Šalin apskaičiavimus

Visi žinome apie triuką su abėcėle: kai liežuviu vedžiojamos abėcėlės raidės, kol galiausiai išsiaiškinsi slaptą kombinaciją judesių, nuo kurių tavo mergina tiesiog eis iš proto. Ava Cadell teigia, jog tai puiki technika, tačiau egzistuoja kur kas paprastesnė: tam reikia liežuviu vedžioti aukštyn-žemyn dirginant klitorį (lyg dažytum tvorą sode), po to pereiti prie judesių ir kairės į dešinę (kaip tai daro valytuvai ant priekinio automobilio stiklo). Pabaigai – daryti judesius ratu, o po to pasiklausti savo partnerės, kuris iš naudotų variantų jai labiausiai patiko.

Būk realistu

Ne visiems vyrams patinka moterų tarpukojo skonis. „Daugiausia problemų atsiranda dėl kvailo stereotipo, jog moteris turi kvepėti ir būti gėlių ar rudens lietaus skonio, - sako A. Cadell, - Bet būkime realistais: iš tikrųjų taip nėra.“ Spręsti problemą nėra sudėtinga, užtenka laikytis higienos, naudoti aromatines priemones neverta, kadangi tai gali sutrikdyti natūralų balansą ir išprovokuoti infekciją. Garsiai išsakyti savo nepasitenkinimą dėl jos fiziologinio „unikalumo“ irgi nėra išeitis. Nesureikšminus to, pasiūlyk jai užsiimti intymiais dalykėliais duše.

Nepamiršk apie savo lūpas

Na ir dar vienas kvailas pavadinimas oralinio sekso naudojamai technikai – „Grojimas lūpine armonikėle.“ Kvailokas, tačiau tikslus: kai savas lūpas ir liežuvį naudoji lyg pūstum lūpine armonikėle. Vibracija ir nesudėtinga „melodija“ – viskas ko reikia paprastai merginai. Seksologė sako, jog – „tai visai kiti potyriai, tačiau galimas daiktas, jog šio momento mergina niekada neužmirš.“ Ne kiekvienai moteriai patiks muzikantas-mėgėjas ten apačioje, bet kai kurios bus sužavėtos tavo eksperimentu. Svarbiausia, nebandyk imituoti armonikėlės skleidžiamų garsų – tai bus juokinga, bet vargu ar seksualu.