Savo paskyroje socialiniame tinklapyje V. Zelenogorskis, prieš keliasdešimt metų turėjęs patirties dirbant su Sovietų Sąjungos estrados atlikėjais, publikavo atvirą laišką, adresuotą Angelinai Jolie. Pasiūlęs aktorei „spjauti į tą Bradą“, jis kviečia Angeliną Jolie atvykti gyventi pas jį, į netoli Maskvos esantį nedidelį Kolomnos miestą, kur jie „gyventų kaip karaliai“.

„Turiu du butus viename aukšte – išmušime angą durims, išklijuosime tapetus, vaikai į darželį eis, jūs namuose kaip ponia sėdėsite, pagaliau pradėsite gyventi žmogiškai“, - rašo V. Zelenogorskis.

Valerijus Zelenogorskis. Facebook nuotr.

Rašytojas pažymėjo, jog jis yra našlys, gyvena vienas ir turtine padėtimi nesiskundžia. „Turguje turiu keturis kioskus, sodybą, sodą, daržą, valtis yra, du automobiliai - „Škoda“ ir „Niva“ su priekaba. Neprapulsime“, - tikina rašytojas.

Negana to, artėjant žiemai rašytojas aktorei žada nupirkti kailinius. V. Zelenogorskis ragina aktorę apsispręsti, nes „Amerikai greitai bus šakės“. Jis mano, kad A. Jolie gali gauti Rusijos pilietybę – kaip ir prancūzų aktorius Gerardas Depardieau. „Gausi pasą, bandysime suteikti nusipelniusios artistės vardą, o tada ir serialuose mūsų liaudžiai vaidinsi“, - lakią fantaziją demonstravo kelias knygas parašęs V. Zelenogorskis.