Kompanija „Rolls-Royce“ airių kovotojui įteikė 350 tūkstančių dolerių vertės automobilio, papuošto sportininko portretu ir jo pravarde „Notorious“, raktelius.

Conoro McGregoro "Rolls-Royce". Vida Press nuotr.

O vos prieš trejus metus vienas pagrindinių Conoro McGregoro pajamų šaltinių buvo bedarbio pašalpa. Jo treneris Johnas Kavanagh savo prisiminimuose rašo, jog prieš pirmąją savo dvikovą UFC turnyre Conoras McGregoras turėjo užvažiuoti į pašto skyrių pasiimti bedarbio pašalpos – tuo metu jis gaudavo 188 eurus per savaitę.

Conoras McGregoras prie savo "Rolls-Royce". Vida Press nuotr.

Įdomiausia, kad apie Conorą McGregorą, pasirašiusį kontraktą su UFC organizatoriais, ėmė daug rašyti žiniasklaida, siužetus apie jį rodė televizija – 25 metų vaikinas akimirksniu tapo įžymybe. „Ir štai ši įžymybė su kitais bedarbiais stovėjo eilėje prie pašalpos, bet kurios nebūtų galėjęs pragyventi“, - prisimena kovotojo treneris Johnas Kavanagh.

Treneris, sportininko laukęs automobilyje, gerokai nervinosi – jie jau vėlavo į Ameriką, kur Conoro McGregoro laukė debiutas UFC turnyre, skrendantį lėktuvą, o žiniasklaidos dėka žvaigžde tapęs kovotojas dalino autografus ir fotografavosi su jį atpažinusiais bedarbiais.

Laimei, sportininkas į lėktuvą spėjo, o po pirmosios dvikovos UFC ringe jo gyvenimas apsivertė aukštyn kojom. Dar prieš kelias dienas Conoras McGregoras džiaugėsi kas savaitę gaunamais 188 eurų, o vien jau už pirmąją dvikovą jis susižėrė šešiolikos tūkstančių dolerių dydžio honorarą. Dar 60 tūkstančių jam buvo atseikėta už geriausią vakaro nokautą.

Šiemet žurnalas „Forbes“ Conorą McGregorą įtraukė į daugiausiai uždirbančių planetos sportininkų sąrašą.