Kino industrijai skirtas leidinys „Variety“ rašo, jog prodiuserių kompanijos „Italo Film“ ir „Indiana Prodiction“ ruošiasi kurti Italijos rinkai skirtos juostos „Jis ir vėl čia“ versiją, kurios pagrindiniu herojumi taps italų fašistų lyderis Benito Mussolinis, atgijęs šiandieninėje šalyje.

2015 metais pasirodžiusi juosta, pasakojanti apie A. Hitlerio nuotykius Vokietijoje sulaukė didelės sėkmės – vien šios šalies rinkoje filmas uždirbo per 21 milijoną dolerių.

Pagal bestseleriu (vien Vokietijoje knyga parduota 2 milijonų egzempliorių tiražu, o taip pat ji išversta į 41 kalbą) tapusį Timuro Vermeso kūrinį susuktas filmas pasakoja apie prisikėlusį neonacių lyderį, kuris atsiduria šiandieniame Berlyne. Žmonės jį laiko aktoriumi, kuris sau populiarumo kapitalą kraunasi televizijos šou ir „YuoTube“ vaizdelių dėka – taip atgimęs A. Hitleris vėl skinasi kelią į valdžią.

Abu fašizmo ideologai savo gyvenimą baigė tragiškai – 1945 metų balandžio 28 Benito Mussolini buvo sušaudytas savo tėvynainių, o jo kūnas aukštyn kojomis buvo pakabintas vienoje Milano aikščių. Po dviejų dienų savo gyvenimą Berlyno bunkeryje savižudybe baigė ir Adolfas Hitleris.