1. „Sėdėk“ telefone


Vyrukas, nuolat naršantis savo išmaniajame telefone, atbaido 75 proc. potencialių partnerių. „Ji taip supranta, jog ją ištiko asmeninė nesėkmė, – aiškina nesuprantantiems Kristen Mark, seksualinės sveikatos specialistė iš Kentukio universiteto (JAV). – Juk ji nesugebėjo sudominti tavęs“. Nori patekti į devintą dangų? Kuo greičiau nusistatyk lėktuvo režimą.

2. Kalbėk kaip valkata


Tai, kaip tu kalbi, vertina 9 iš 10 merginų. Ir tai paaiškinama: tavo kalba potencialiai gali tapti jos vaikų auklėjimo kalba. „Gerai išauklėtas vyras, kaip taisyklė, gerai auklėja ir savo palikuonis“ – daro išvadą Jay Heinrichsas, oratorinio meno dėstytojas, knygos „Thank You for Arguing“ autorius. Kalbame netgi ne apie tai, kokį įspūdį jai paliksi. Tai natūrali atranka iš jos pusės.

3. Nežiūrėk jai į akis

84 proc. moterų ieško tavyje pasitikėjimo savimi ženklų. „Nepraleisk progos paspekuliuoti savo (arba mūsų) stiliaus pojūčiu, – rekomenduoja „Men‘s Health“ mados direktorė Sandra Nyugaard. - Veik priešingai: nosinaitė kišenėje ar moteriškos spalvos kaklaraištis (rožinis ar violetinis) leis jai suprasti, jog tu neturi jokių abejonių dėl savo vyriškumo“.

4. Nesivalyk dantų. Niekada.

Leisk nutolti nuo to, kad pagedę dantys – tai neestetiška ir apskritai blogai kvepia. Kaip tvirtina Marian Lafrance, Jeilio universiteto psichologijos profesorė ir knygos „Why Smile?“ autorė, stebėdami tavo šypseną, dauguma pamanys, kad tau nesiseka su finansais. Apskritai nepamiršk: 81 proc. moterų pirmojo pasimatymo metu žiūri arkliui į dantis.

5. Renkis siaubingai

7 iš 10 moterų pamačiusios tave pirmąkart būtinai įvertins tavo aprangą. „Dar tau nespėjus pasakyti nė žodžio, tavo apranga jai daug ką pasakys apie tave“ – perspėja stilistė Jacqui Stafford, knygos „The Wow Factor“ autorė. Megztinis su V raidės formos kaklu, marškiniai, gerai prigludę tamsūs džinsai ir jokių sportbačių – štai tu ir atrodai kaip normalus žmogus.