1. Pravers pagalvės


Jeigu po savo partnerės juosmeniu padėsi nedidelę pagalvę, gerokai sustiprės poveikis jos nervų galūnėms. „Atrodytų, nedidelis aukščio pakeitimas leis makščiai stipriau apspausti penį, taip bus stimuliuojamos pačios slapčiausios (todėl ir pačios jautriausios) vietos“, – aiškina sekso ekspertė Tracey Cox.

2. Nepamiršk turbomygtuko

Daugelis moterų jaučiasi tiesiog nejaukiai savarankiškai malonindamos save sekso metu (pavyzdžiui, papildomas klitorio stimuliavimas), ypač kai tu esi viršuje, aiškina seksologė Ava Keydell. O tai kam tu tada? Pora švelnių pirštų, dar geriau, padedami vibratoriaus ar vibrožiedo – bus labai vietoje ir laiku.

3. Pakeiskite aplinką

„Palikite pagaliau miegamąjį, – rekomenduoja seksologė Sadie Allison. – Klasikinis seksas, tačiau ant sofos svetainėje – tai jau kažkas naujo, tai yra, adrenalino šaltinis, kuris orgazmui nepatrukdys“. Mažas patarimas: keisdamas dekoracijas nepamirš apie švarą ir prigriebk rankšluostį, kad nenukentėtų dekoracijos.

4. Pakėlimas neapsukant

„Leisk jai uždėti kojas tau ant pečių, – pataria T. Cox. – Ji atsipalaiduos ir tu įeisi giliau ir kitu kampu“.

5. Pakeisk akcentus

Tyrimai, pristatyti leidinyje „Journal of Sex and Marital Therapy“, įrodo: tikimybė pasiekti ryškų orgazmą išauga 56 procentais (!), jeigu naudojama lytinio suderinamumo technika. Pasiskolinta iš tantrinio sekso, ji stebėtinai paprasta: pakeisk kūno padėtį, visiškai nestipriai pasikeldamas, taip, kad krūtinės ląsta atsidurtų jos pečių lygyje. Penis maksimaliai įsirems į klitorį – tai ir yra svarbiausia. Esmė slypi ne giliame įsiskverbime, o artimame erogeninių zonų kontakte.