Vos prieš savaitę Arshadas Khanas buvo žinomas tik vieno Islamabado turgaus lankytojams, tačiau po to, kai jo tautietė fotografė Jiah Ali, po apsilankymo turguje savo paskyroje „Instagrame“ paviešino jo nuotrauką, kilo milžiniška susidomėjimo banga simpatišku mėlynakiu arbatos pardavėju.

Vaikinas nemenkai nustebo, kai prieš kelias dienas sulaukė tikro merginų antplūdžio, panorusių su juo nusifotografuoti. O dar po kiek laiko jam jau teko atsakinėti į žurnalistų klausimus ir pasakoti apie savo gausią, 17 brolių ir seserų šeimą, gyvenančių vienoje šalies provincijoje.

Pasak Arshado Khano, prieš pradėdamas prekiauti arbata anksčiau jis pardavinėjo vaisius, o dabar, gavęs tiek daug dėmesio, jaučiasi gerokai sutrikęs. Vaikinas gimtojoje šalyje jau spėjo sulaukti reklaminio pasiūlymo, tad galima spėti, jog prekiauti arbata turguje jam teks nebeilgai.

Vis dėlto ši lyg pasaka graži istorija kai kam sukėlė ir įtarimų – po plačiai pasaulio žiniasklaidos priemonėse aprašytos vyriško grožio deimanto radybos istorijos ėmė sklisti kalbos, jog tai tėra reklaminis triukas: neva Arshadas Khanas pernelyg gerai ir tvarkingai atrodo kaip arbatos pardavėjas, kurių pajamos yra itin menkos.

Tačiau nepaisant kokia pasirodys esanti tikroji gražuolio iš Pakistano istorija, dailiosios lyties atstovės matyt teigiamai įvertins mėlynakį turgaus prekeivį.

#chaiwala Ladies I found him!

A photo posted by Jiah Ali (Javeriah) (@jiah_ali) on Oct 17, 2016 at 11:23pm PDT

Arshad khan making me some tea ;) #chaiwala

A photo posted by Jiah Ali (Javeriah) (@jiah_ali) on Oct 18, 2016 at 12:03am PDT