– Kokia buvo Jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?


– Aš daug kartų bandžiau sulieknėti. Bet kiekvieną kartą nereikalingi kilogramai sugrįždavo. Be to, kiekvieną kartą svorio numetimas reikalavo vis daugiau ir daugiau pastangų.

– Ką darėte, kad sulieknėtumėte? Ar esate išbandęs ir kokią nors „madingą dietą“?

– Ne, dietos žurnaluose ir internete manęs anksčiau niekada nedomino. Bandžiau numesti svorio didindamas fizinį krūvį ir intensyviai treniruodamasis sporto salėje. Tačiau tokiu būdu norint numesti vieną kilogramą reikėjo keleto mėnesių! Ir kai tik grįžau prie „normalaus“ biuro gyvenimo būdo, antsvoris vėl sugrįžo.

– Papasakokite, kodėl nusprendėte pradėti lieknėti būtent dabar?

– Aš visą laiką sau sakiau – pradėsiu kitą savaitę, po švenčių, naujais metais... Taip galima atidėlioti metų metus! Tol, kol atėjo laikas, kai iš trejų marškinių savo spintoje aš galėjau užsisegti tik vienerius. Tada pasakiau sau – viskas, užtenka, pradėsiu lieknėti jau šiandien!

– Kaip Jūs sužinojote apie Stokholmo dietą?

– Internete pamačiau testą, kurį užpildžius galima sužinoti idealų savo svorį. Atsakiau į klausimus per keletą minučių ir iškart gavau rezultatus. Pagal mano ūgį, amžių ir gyvenimo būdą svorio buvo daugiau nei 10 kilogramų virš normos! Tiesą sakant, visą gyvenimą į dietas kaip tokias žiūrėdavau skeptiškai, bet tuo momentu nusprendžiau – kaip ten bebūtų, septynias dienas juk galėsiu ištverti. Tai bus tiesiog geras iššūkis naujaisiais metais. Užsiregistravau ir pradėjau savo mitybos plano pirmą dieną.

– Kaip laikeisi dietos?

– Bendrai buvo lengva – tik savaitę reikėjo laikytis plano. Tie metodai buvo kažkas neįprasto, apie kažką tokio aš niekada nebuvau nei skaitęs, nei girdėjęs. Kaip suprantu, svarbi detalė yra būtent maisto deriniai, kurie padėjo greičiau deginti riebalus. Kiekvieną dieną jaučiausi vis geriau ir geriau. Ir jau pirmą dieną svoris sumažėjo 2 kilogramais. Taip per septynias dienas pilvukas dingo – iš viso numečiau 7 nereikalingus kilogramus!

– Ką Jūs rekomenduotumėte kitiems, taip pat norintiems būti geros formos?

– Pirmiausia norėčiau pasakyti – antsvoris vyrui – tai nėra normalus dalykas. Bet tai nėra ir lemtis, pilvuko galima atsikratyti! Todėl rekomenduoju – tokia 7 dienų lieknėjimo programa tinka visiems. Užsiregistruok ir pirmyn. Tau pavyks!