Niujorke gyvenantis 24 metų išeivis Jasonas Melo iš Dominikos buvo areštuotas ir pristatytas į Manhatano teismą. Klausantis parodymų paaiškėjo, jog Jasonas Melo, sužinojęs, jog jo dviem metais jaunesnė sutuoktinė internete flirtuoja ir intymiomis nuotraukomis keičiasi su kitais vyriškiais, įsiuto ir nutarė ją pamokyti.

Nukentėjusioji (jos vardas nepublikuojamas) teigė, jog sutuoktinis ją sumušė dviejų mėnesių dukrelės akivaizdoje, o po to, grasindamas peiliu subjauroti veidą ir numesti nuo laiptų, privertė išsirengti ir išeiti į gatvę.

Jasonui Melo buvo pateikti kaltinimai užpuolimu, grasinant sužalojimu, o taip pat mažamečio vaiko palikimu be priežiūros. Teisme Harlemo gyventojas gailėjosi ir prašė atleidimo, tvirtindamas, jog jis „nėra toks blogas, kaip visi galvoja“. Apie teismo sprendimą kol kas nepranešama.

Portalas Vyriškai.lt jau rašė, kad žmonos flirto internete su kitais vyriškiais įsiutintas sutuoktinis privertė ją išeiti į didmiesčio gatves apsigobus rankšluosčiu, o paskui, nutraukęs jį nuo žmonos pečių, filmavo ją nuogą, sakydamas, jog „visi turi matyti tavo gėdą“. Moteris savo intymias kūno vietas bandė prisidengti rankomis, slapstėsi tarp automobilių ir šiukšlių konteinerių, o jos sutuoktinis vis nesiliovė laidęs bjaurių replikų. Viename populiariame interneto tinklapyje patalpintas vaizdo įrašas sulaukė didžiulę pasipiktinimo bangą.