Jiems į pagalbą tradiciškai skuba leidinys „Men's Health“, kurio žurnalistas Ericas Spitznagelis pasakoja istorija apie vyruką, kuriam gamta pašykštėjo bent kiek padoresnio ilgio organo. Tačiau, pasirodo, ir mikropenis netrukdo patirti karštų naktų lovoje – ir dar kokių!

Erico Spitznagelio pasakojimą pateikiame portalo Vyriskai.lt skaitytojams.

Nėra nieko keisčiau, nei skambinti senų laikų draugui, su kuriuo nebendravai jau daug metų, ir prašyti, kad šis pamatuotų savo penį. „Tai nuskambėjo keistai, – pasakė man Džimas, įvykdęs mano prašymą. – Ar to tikrai reikia istorijai, kurią rašai?“ Patikinau jį, kad tikrai taip. Tačiau ir pats tiksliai nežinojau, apie ką rašysiu straipsnį. Neatrodė tinkamas metas aiškinti apie mikropenius. Jo išmatavimai atskleis, ar radau reikiamą vyruką.

Pasak rekonstrukcijų chirurgo Leo Doumanianio, tik nuo 0,6 iki 1 % vyrų populiacijos turi mikropenius. Taigi nėra taip jau blogai. Tačiau tai vis tiek šokiruoja. Tu galbūt pažįsti vieną iš jų, tačiau to net nežinai! Būtent taip man ir nutiko.

Internete galima rasti daug diskusijų apie mikropenius, o jų savininkai dažniausiai yra vaizduojami kaip žmonės, kuriems nepasisekė. Žurnale „New York“ neseniai buvo išspausdinta istorija, kurioje buvo tikinama, kad vyrai su mažais peniais „dalijasi juos siejančia depresija“ ir „paralyžuojančia santykių ir intymumo baime“. Žurnale „Vice“ radau istoriją, pavadinimu „Buvimas virtuvės šefu privertė mane pamiršti, kad turiu mikropenį“. O vis populiarėjanti „Reddit AMA“, vadovaujama „35 m. vyro su mikropeniu“, leidžia suprasti, kad mažas draugelis turėjo „žalingo poveikio mano gyvenimui“.

Netgi dr. Leo Doumanianis tiki, kad labai mažo penio turėjimas – tai kelias į seksualinę disfunkciją. „Daugelis vyrų su tikrais mikropeniais turės sunkumų sveikuose seksualiniuose santykiuose dėl jaučiamo nesaugumo, – teigė jis. – Ir dėl to grės partnerės neturėjimas.“ Pagalvok apie tai – jie patiria seksualinę disfunkciją ne dėl mažo penio, o dėl to, kad jaučiasi nesaugūs.

Šia faktas manęs iš karto nepribloškė, tačiau praėjus kelioms savaitėms po to, kai sužinojau, kad mikropeniai tikrai egzistuoja, negalėjau atsikratyti jausmo, kad pažįstu vaikiną, kuris kaip tik tokį turi.
Nesu linkęs domėtis, kokio ilgio penius turi mano draugai. Tačiau tai buvo išimtis. Grįžkime į dešimto dešimtmečio pradžią ir persikelkime į Čikagą, į seno draugo vestuves. Pavadinkime jį Džimu (nes būtent toks ir yra jo vardas). Buvau pakviestas į bernvakarį, kuriame buvo ir striptizo šokėjų. Jos užsitempė būsimą jaunikį į sceną ir numovė jam kelnes. Įprastas dalykas bernvakaryje. Mes, jo draugai, šaukėm ir juokėmės... ir tada prieš mūsų akis pasirodė jo penis.

Įsivyravo visiška tyla. Pradėjom mirksėti, atvipo žandikauliai bežiūrint į apatinę Džimo kūno dalį: visi galvojome apie tą patį – ar tai tikrai yra tai, ką matome?

Tai nutiko prieš daug metų – kelis dešimtmečius, o su Džimu nekalbėjau jau 10 metų. Šį įvykį jau buvau pamiršęs. Tačiau staiga esu priverstas jam paskambinti ir paklausti to, ko nedrįsau tą kartą.
Tas Džimas, kurį prisiminiau, buvo visiškas kontrastas šiuolaikinei išminčiai apie mikropenius. Taip, jis turėjo penį, kuris lengvai galėjo būti supainiotas su klitoriumi. Tačiau taip pat jis turėjo daugybę seksualių merginų. O moteris, kurią jis vedė – priežastis to bernvakario, kurio metu draugai pamatė mažą jo draugelį – buvo (ir manau, kad vis dar yra) stulbinamai graži. Ji yra aktorė ir kartą buvo pakviesta filmuotis vietoje Gina Gershon, nes buvo labai į ją panaši.

Vestuvių metu buvo keliami tostai, keli Džimo draugai klausė: „Nežinau, kaip tu ją apgavai, kad už tavęs tekėtų – juk turi tokį mažą draugelį!“ Minia juokėsi, manydami, kad tai tebuvo pokštas, tačiau mums, viską mačiusiems savo akimis, buvo iš tiesų smalsu. Kaip gali toks vaikinas suvilioti į Gina Gershon panašią merginą?

Tai iš tiesų puiki istorija straipsniui. „Šis vaikinas turi trintuko dydžio penį, tačiau jis sugeba į lovą nusitempti gražuolę moterį – kur slypi paslaptis?“

Pirmasis verslo sandėris su Džimu buvo skirtas tam, kad išsiaiškintume, ar tikrai jis turi mikropenį. Jis nenorėjo apie kai kalbėti telefonu, todėl vėliau parašė man elektroninį laišką su detalėmis: 7 cm erekcijos metu. Tai nėra tikras mikropenis, tačiau netoli tokio. „Man netrūksta penio apimties, – rašė jis laiške man. – Apimtis yra vidutinė. Trūksta tik ilgio. Tačiau esu tikras, kad turiu didelio dydžio penį tarp mikropenių savininkų.“

Kai jis buvo pasirengęs kalbėti, paskambinau jam į Los Andželą, kur jis dirba rašytoju ir filmų kūrėju, ir paklausiau, ką jis žino tokio, ko nežinome mes.

„Iš pradžių svarbu išmokti oraliniu būdų patenkinti partnerę, – sako Džimas. – Kai negali pasitikėti tuo, ką tau davė Dievas, tu esi moraliai ir etiškai įpareigotas pasiekti aukščiausią tašką kitomis priemonėmis.“

„Turi nusimanyti seksualiniuose žaidimuose ir tapti moters anatomijos žinovu, – sako jis. – Sužinai apie erogenines zonas, slaptas moters jautriausias vietas, senovės rytų technikas. Kadangi turi mažą penį, turi būti pasiruošęs viskam, kas jaudina. Suvaržymus palik už durų.“

Džimas pastebi, kad lesbiečių poros sugeba pačios save patenkinti, o „jos juk neturi didelių penių“. „Nesakau, kad mes su žmona taip darome, kaip tai daro lesbietės, tačiau reikia žinoti, kad moters vaginos jautriausia vieta – pirmi 5 cm, taigi galiu padėti jai pasiekti orgazmą tiesiog būdamas savimi.“

Kai kurios pozicijos tam tinka labiau, sako jis, o kai kurios netinka iš viso. „Tačiau meilės ir atvirumo, eksperimentų ar specialios pagalvės, sukurtos būtent tam tikslui, pagalba mums viskas pavyksta.“
„Esu ne kartą girdėjęs, kad merginos skundžiasi apie nevykusius meilužius, turinčius didžiulius penius, kurie mano, kad to pakanka, – pastebi Džimas. – Jie pernelyg pasitiki savo peniu, tampa pasipūtę ir mano, kad tai viskas, ko reikia.“ Kai vaikinas negali pasislėpti už savo penio, tam, kad gautų dėmesio, jis turi išsiugdyti pasitikėjimą savimi, grįstą ne vien genitalijomis.

„Nors esu neapdovanotas, tačiau pasitikiu savimi, – teigia jis. – Sugebėdamas prajuokinti moterį gali toli nueiti. Svarbu žinoti, kaip iš tiesų reikia su jomis kalbėti, kaip joms įsipareigoti ar kaip jų klausytis. Tau reikia susikurti tai, kas pakels tavąjį „aš“ vietoje penio.“

„Yra moterų, kurių vaginos didelės, ir su tokiomis niekada nebūsime suderinami, – pastebi Džimas. – Joms taip pat reikės pavargti, ieškant tinkamo partnerio savo didžiulei vaginai, kaip ir mums, ieškant tinkamos partnerės nedideliam peniui.“ Ne visos genitalijos yra sukurtos vienodos ir tai galioja tiek moterims, tiek vyrams.

Nepriimk to asmeniškai, jei tavęs jai neužtenka. „Tik dėl to, kad jai reikia milžiniško penio, kad būtų patenkinta, nereiškia, kad tau kažko trūksta, – sako jis. – Jai tinkamas vaikinas yra kažkur, kaip ir tau kažkur yra tinkama mergina.“