2012 metais Didžiąją Britaniją sukrėtė griausmingas skandalas – realybės šou „Celebrity Big Brother“ pasiryžusi dalyvauti Rhodrio Giggso sutuoktinė Natasha Giggs laidoje atvirai papasakojo apie tai, kad ji aštuonerius metus buvo neištikima savo vyrui. Ir ne su kuo kitku, o su jo broliu, „Manchester United“ žvaigžde Ryanu Giggsu.

Ryanas Giggsas. Vida Press nuotr.

Natasha ir tuomet jau vedusio futbolininko romanas prasidėjo 2003 metais viename Mančesterio klubų – pažintis prie baro netrukus persikėlė į lovą. O vos po dviejų mėnesių Natasha Ryanno Giggso dėka susipažino su jo trimis metais jaunesniu broliu Rhodriu ir ėmė draugauti. Jaunėlis, žinoma, net neįtarė, kad jo garsųjį brolį ir jo naująją draugę sieja intymus ryšys.

Imogen Thomas. Vida Press nuotr.

Po septynerių metų, 2010 metų rugsėjį, Rhodris ir Natasha susituokė, o dviejų vaikų tėvas ir „Manchester United“ superžvaigždė „užsuko“ savo šešis mėnesius trukusį romaną su gražiąją tėvynaine Imogen Thomas (ji, kaip ir Ryanas Giggsas, yra kilusi iš Velso), vėliau kainavusį jam ne vieną žilą plauką ir pusantro milijono svarų sterlingų.

Rhodris Giggsas. Vida Press nuotr.

Taškas aštuonerius metus trukusiame intymiame Ryanno Giggso ir jo brolio žmonos gyvenime buvo padėtas 2011 metų balandį – visą judviejų susitikinėjimo istoriją išsamiai prašę britų tabloidai tikina, kad tada „Manchester United“ žvaigždė su savo brolio žmona permiegojo paskutinį kartą.

Po trijų mėnesių Natasha Giggs apie savo intymų ryšį su Ryannu Gigsu papasakojo sutuoktiniui, kuriam tai tapo „tikru dūriu peiliu iš už nugaros“.

Nusprendusi išmėginti savo jėgas pramogų pasaulyje Natasha Giggs nusprendė dalyvauti realybės šou „Ceebrity Big Brothers“, kurio „vyšnaite ant torto“ tapo intymūs atsivėrimai prieš milžinišką realybės šou auditoriją, savo ausimis išgirdusią neįtikėtiną išdavystės ir neištikimybės istoriją.

Natasha Giggs. Vida Press nuotr.

Rhodrio ir Natashos Giggsų santuoka subyrėjo kaip kortų namelis, tačiau neilgai trukus ir išduotas sutuoktinis, ir uždrausto meilės vaisiaus paragavusi buvusi jo žmona sukūrė santykius su naujais partneriais ir susilaukė atžalų. Tačiau brolių „šaltasis karas“ tęsėsi iki pat šių metų vasaros, kuomet Ryanas Giggsas viešai atsiprašė savo brolio, o štai dabar pakvietė kartu sutikti naujus 2016 metus.

Nors Ryanas Giggsas kelis kartus įsipainiojo į negražias istorijas, jo sutuoktinė ir vaikų motina Stacey liko šalia.

Raynas Giggsas su žmona Stacey. Vida Press nuotr.