Įspūdingas vaizdo klipas „Furious", kuris buvo filmuotas ir nuo žemės, ir iš dangaus, žiūrovams sukels asociacijų su filmu „Pašėlęs Maksas. Įtūžio kelias". Holivudo filmą primenančiame šukuosenų kolekcijos pristatyme klipe netrūksta greičio, įtūžio, smėlio, adrenalino, dūmų, pykčio.

„Furious" filmavimas truko kelias dienas: bokso ringe vyrus kovoti vertė agresyviai nusiteikusios moterys, o supami smėlio kalnų modeliai lakstė krosiniais KTM bei „Aprilia“ motociklais.

„Vaikystėje didelį įspūdį padarė filmas „Pašėlęs Maksas", o naują kolekciją įkvėpė dar dabar kino teatruose demonstruojamas stilingas ir spalvingas „Pašėlęs Maksas. Įtūžio kelias", – neslėpė ir vyrus, ir moteris kerpantis žinomas meistras A.Valaitis. – Todėl neatsitiktinai vienam modeliui, kaip filmo dalyviui, išskutinėjau kaukolę. Tiesa, sename, vyrišku prakaitu dvelkiančiame bokso klube galima rasti aliuzijų į filmą "Rokis", o fetišo stiliaus drabužiai priminė filmą "50 pilkų atspalvių".

Romantika ir švelnumu nedvelkiančią „pasiutusiųjų" šukuosenų kolekciją penki modeliai - trys merginos ir du vyrukai, pristatė sename bokso klube „Daugirdas" ir Zatyšių karjere.

Juodi fetišistiniai drabužiai, seni odiniai lietpalčiai, agresyvūs žvilgsniai, dūmai, dvikovos, motociklai, seksualūs modeliai, nupiešta spalvinga povo plunksna, žaliai mėlyna turkio spalva, išskutinėti galvų šonai, ornamentai, lyg iš filmo „Pašėlęs Maksas. Įtūžio kelias" atkeliavusi kaukolė, samurajaus uodegytė ir Marilyn Manson kūrinys „Beautifull People": išties priminė fantasmagorišką filmą. „Norėjau pristatyti inovatorišką, agresyvią kolekciją ne saldiems žmonėms, – originaliai trečią šukuosenų kolekciją „Furious" prisipažino A.Valaitis. – Kam ji skirta? Pankuojančiam, eksperimentuojančiam, drąsiam žmogui. Nebijančiam ką pagalvos kiti, kliūčių, sunkumų. Einančiam kiaurai per sienas, siekiančiam karjeros, kovojančiam dėl savo tikslo. Ir bet kokia kaina - dėl savo meilės."