Fidžyje gimęs ir vėliau į Havajus persikėlęs Jimmy Snuka anksti susižavėjo kultūrizmu, tačiau sužinojęs, kad sparčiai populiarėjančiose pramoginių imtynių (vrestlingo) turnyruose galima uždirbti daugiau, jis pasišovė tapti imtynininku ir jau 1968 metais, sulaukęs 25-erių, debiutavo ringe.

Didžiausio populiarumo Jimmy Snuka susilaukė 1982-1992 metais, kuomet jo kovas stebėdavo daugiatūkstantinės žiūrovų auditorijos, kurias imtynininkas pamalonindavo efektingais triukais.

Būtent jis pirmasis ėmė šokinėti ant savo varžovų palypėjęs ant ringo virvių, taip gavęs „Superfly“ pravardę. 1983 metų spalio 17-oji buvo įrašyta į vrestlingo istoriją – garsiojoje Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje Jimmy Snukos ir Donaldo Muraco kovą stebėję žiūrovai neteko žado, kuomet „Superskraidūnas“ užlipo ant puspenkto metro aukščio metalinio narvo viršaus ir šoko žemyn ant ringe besivoliojančio varžovo.

Savo išvaizda išsiskiriančio imtynininko gyvenime buvo ir tamsių dėmių. 1983 metų gegužės 10-ąją jis iškvietė medikus į savo apartamentus – čia jie rado sužalotą imtynininko merginą Nancy Argentino. Nuo patirtų daugybės sužalojimų mergina mirė, o Jimmy Snuka tapo vieninteliu įtariamuoju.

Paini byla tada taip ir nebuvo baigta, tačiau vėl atsiversta 2015 metais, prabėgus 32 metams po Nancy Argentino mirties. Imtynininkas buvo sulaikytas ir jam pateikti kaltinimai įvykdžius trečio laipsnio žmogžudystę, tačiau Jimmy Snukos teisininkams pavyko nukelti bylos svarstymą, o vėliau dėl paūmėjusios ligos imtynininkas jau negalėjo duoti parodymų – 1983 metų paslaptį jis kartu su savimi nusinešė į kapus.