Trauk-stumk (30 minučių bėgiojimo pakaitalas)

Atsisėk, ištiesk kojas ir pasisodink draugę – veidu į save. Judink savo kūną pirmyn-atgal taip, lyg bandydamas įsiūbuoti sūpynes. „Iš pradžių penkiolika greitų judesių, po to dvi minutės lėtesnių judesių. Taip sudeginsi daugiau kalorijų“, - pataria žinovai. Įsidėmėk, tokioje pozoje seksu užsiimti turi ne mažiau penkių minučių, kad organizmas pradėtų optimaliai naudoti energiją ir deginti riebalus. Atmink, kad partnerei lenkiantis atgal, tu įsiskverbi giliau, o spausdamas ją prie savęs – labiau stimuliuoji jos klitorį.

Žemės virpėjimas (pakeičia pusseptinto kilometro, nueito pėsčiomis)

Šiam sekso pratimui atlikti reikės kėdutės – ant jos užkelk savo draugę, o po dėmesingai leisk žemyn ant savo penio (dama bus pusiau prisėdusi).

„Įtempk pilvo raumenimis, nugarą laikyk tiesiai, o keliai turi būti pusiau sulenkti, - nurodo ekspertai. - Kad tavo ir jos pojūčiai būtų aštresni, paprašyk partnerės neatsipalaiduoti, o įtempti dubens raumenis“. Dabar tu turėtum suprasti, kam tau iš iš viso reikalingos šios varginančios treniruotės.

Ataka iš viršaus (pakeičia štangos traukimą)

Šiame pratime dalyvaus visas tavo kūnas. Iš „šuniuko“ pozos jos kojas perkelkite ant savo klubų ir atsistokite – partnerė į žemę remsis plaštakomis. Ši poza sutvirtins tavo deltinius raumenis. O taip pat ir trapeciją – jei laikydamas ją už klubų judinsi savo pečius.

„Tik iš anksto sugalvok protingą paaiškinimą, kai ji paklaus, kuo tu dabar užsiimi“, - šypteli ekspertai. Jei tavo jėgos baiginėjasi, leisk partnerei nuleisti vieną koją – taip tu ir atsikvėpsi, ir lengviau pasieksi jos G tašką.

XXX lentynininkas (pakeičia pusvalandį ant dviračių treniruoklio)

Paprašyk savo damą rankomis atsiremti į sieną ir kiek sulenkti kojas – kad tu galėtum į ją įeiti. Per 10 minučių sudeginsi 200 kilokalorijų – ką čia bepridursi. Greitus judesius keisk lėtesniais ir vėl padidink tempą – taip tu sudeginsi daugiau kalorijų.

„Tokioje pozicijoje ji gali kontroliuoti įsiskverbimo gylį, - komentuoja ekspertai. - Duok daugiau garo, prie jos klitorio priglausdamas mažą vibratorių arba dirgindamas jį savo ranka. Tavo partnerė įvertins tokį fizinį lavinimą“.