Nepaisant to, vyrai vis dar yra apsėsti tuo, kaip atrodo jų penis. Jie jaudinasi, kad jis per didelis, per mažas, per daug lenktas, ne tokios spalvos, per daug gyslotas, per mažai gyslotas. Sąrašas tęsiasi ir tęsiasi. Taigi, leisk pasidalinti viena paslaptimi apie moteris: joms nerūpi, kaip atrodo tavo penis.
Iš tiesų, šveicarų tyrėjai atrado, kad moterys nėra labai išrankios dėl penio ilgio, formos ar spalvos. Vienintelis dalykas, kurį jos pastebi, yra „pilnas vaizdas“.

Aišku, geriau būtų, jeigu tavo penis nebūtų padengtas atviromis opomis. Tačiau tie dalykai, dėl kurių tu jaudiniesi ar save grauži, moterims visiškai nerūpi.

Taip yra todėl, kad toks dalykas kaip tobulas penis neegzistuoja. Bent jau taip teigia Džersio urologijos grupės Vyrų sveikatos instituto (JAV) direktorius, daktaras Brianas Steixneris.
„Kasdien matau labai daug penių ir kiekvienas jų turi savo keistenybių, - sako jis. - Jie visi yra arba keistos spalvos, arba turi gumbų ar odos pakitimų, dėl kurių jaudinasi vyrai. Visos šios variacijos yra normalios“.

Iš tikrųjų, taip vadinami „trūkumai“, dėl kurių, kaip pats manai, tavo penis yra nepatrauklus, gali būti netgi privalumu. Pateikiame keletą jų.

Penio trūkumas: per mažas.

Privalumas: yra du mažo penio privalumai. Pirmas – ji lengviau pasirašys analiniam seksui. Antras – jai bus paprasčiau pamaloninti tave oraliniu seksu.

„Mėgstu analinį seksą, tačiau juo užsiimu tik su mažą penį turinčiais vyrais, nes nesu mazochistė“, - sako 37-erių metų Mišelė.

„Oralinio darymas vyrui, kurio penis yra normalaus dydžio, apsunkina tavo kaklą, žandikaulį ir lūpas, - priduria Mišelė. - O tuo užsiimti su mažą penį turinčiais vyrais galiu tiek, kiek reikia“.

Penio trūkumas: per storas.

Privalumas: tavo masyvus penis iš pradžių gali ją įbauginti. Tačiau jeigu skirsi pakankamai laiko preliudijai, ne tik jai įtiksi, bet tai bus jos geriausia seksualinė patirtis.

Daktaras Steixneris paaiškina: „Apimtis greičiausiai yra svarbiausias penio parametras, jeigu kalbame apie malonumą, kurį jaučia moteris. Didesnė apimtis suteikia didesnį vaginalinį pasitenkinimą, nes didesnė penio apimtis padidina spaudimą vaginos sienelėms“.

34-erių Amy su tuo visiškai sutinka: „Pirmą kartą, kai pamačiau savo vaikino penį, jis pasirodė tokio storumo kaip vandens buteliukas. Pasakiau: „Šito tikrai manyje nebus, - sako ji. - Tačiau nuo to laiko, kai mums pavyko „įsivažiuoti“, tai buvo pati geriausia mano išgyventa patirtis“.

Penio trūkumas: šiek tiek lenktas.

Privalumas: turėti šiek tiek lenktą penį iš tiesų gali būti smagus reikalas, nes tobulos pozos paieškos užims šiek tiek daugiau laiko. O tai reiškia, kad greičiausiai išbandysi pozas, kurių niekada nė nebūtum bandęs.

„Kai penis yra lenktas į kairę ar dešinę pusę, jis gali padėti stimuliuoti moterį iš vidaus, pavyzdžiui, jos G tašką, - paaiškina knygos „Classic Sex Positions Reinvented“ autorė Moushumi Ghose.
„Gali išbandyti tokias pozicijas, kaip „Side Saddle“, kai vyras guli ant nugaros, moteris sėdi ant jo pasisukusi į tą pusę, į kurią užlenktas jo penis, - sako Ghose. - Tokioje pozoje moteris turi kontrolę ir gali kelti savo kūną aukštyn ir žemyn ta pačia kryptimi, į kurią yra lenktas vyro penis“.

Kita puiki poza lenktam peniui yra „Sideways Scissors“. „Jis sėdi sulenkęs kelius, o ji savo vieną koją yra pakišusi po jo koja, o kitą užkėlusi ant jo kojos, - sako Ghose. - Ši poza suteikia jam kontrolę ir jis gali nukreipti savo penį ta kryptimi, kuri suteiks malonumą abiems“.

Tačiau, jeigu penio išlinkimas patiriant erekciją yra skausmingas, tai galėtų būti Peirono liga (varpos fibromatozė), kurią sukelia penio audinių surandėjimas. Apsilankyk pas savo gydytoją. Jis paskirs tinkamą gydymą.

Penio trūkumas: neapipjaustytas.

Privalumas: tavo neapipjaustytas penis – jos drėgnumo garantas. „Mylintis su apipjaustytu vyru man prireikia labai daug lubrikanto, tačiau su Bradu, kurio penis nėra apipjaustytas, man jo visai nereikia, - sako 42 metų Joanna. - Man pavyko pasiekti vaginalinį orgazmą tik mylintis su neapipjaustytu vyru“.

Sekso terapeutas ir seksologas, knygos „Sex Outside the Lines“ autorius Chrisas Donaghue‘is sako, kad tai yra tiesa, nes „prieodė padeda peniui slysti į ir iš vaginos tolygiais judesiais, išlaikant jos drėgnumą. Taip nebus su apipjaustytu peniu, kuris gali sukelti šiurkštų traukimo ir tempimo jausmą vaginoje, kas sukelia skausmą“.

Yra dar du pliusai. „Kai Brado neapipjaustytas penis juda manyje, jo prieodė juda į priešingą pusę ir sukelia trintį prie mano G taško, kas man yra itin malonu, - prisimena Joanna. - Ir manau, kad jo prieodė leidžia jam išsilaikyti ilgiau, nes jo penio galvutė nėra tokia jautri“.

Masturbavimas ranka moteriai taip pat yra lengvesnis. „Daugeliui neapipjaustytų vyrų nereikia lubrikanto masturbacijai, nes pati oda yra kaip lubrikantas, - sako Donaghue‘is. - Kadangi moteriai nereikia griebtis lubrikanto, šie sekso žaidimai tampa labiau spontaniški“.