Jame, be superagentą Jamesą Bondą vaidinančio Danielo Craigo, išvysime visą aktorių žvaigždyną: Monicą Belluci, Christophą Waltzą, Ralphą Fiennesą ir kitus. Jameso Bondo pasijos vaidmuo šį kartą atiteko meksikiečių aktorei Stephanie Sigman.

Filmo scenos buvo nufilmuotos Londone, Meksikoje, Romoje, Maroke ir Austrijoje.

Kalbama, kad 24-as „bondiados” filmas bus pats brangiausias per visą istoriją – užsimenama, kad filmo biudžetas siekia žvėriškus 300 milijonų JAV dolerių. Tačiau beveik neabejojama, kad filmo kūrėjai galės susižerti apvalų pelną, galbūt net didesnį net už tą, kurį uždirbo kol kas paskutinė juosta apie superagentą „Skyfall“, pasirodžiusi 2012 metais.

Tą kartą Samo Mendeso (jis stovi ir prie „Spektro“ vairo) režisuota juosta surijo 158 milijonus JAV dolerių, tačiau grąža pranoko net didžiausius kino studijos savininkų lūkesčius – visame pasaulyje filmo pajamos siekė milijardą šimtą milijonų JAV dolerių.

Apie tai, kad Jameso Bondo nuotykių išsiilgę žiūrovai plūste plūs į kino sales galima spėti ir iš antro oficialaus būsimos kino juostos treilerio: liepos 21-ąją publikuotas reklaminis filmo klipas, prisodrintas efektingų scenų, per kelias dienas buvo peržiūrėtas pusšešto milijono kartų.