Tai nebus dviračių žygis be priežasties – D. Bilzerianas susilažino su kitu garsiu amerikiečių turtuoliu ir pokerio mėgėju Billu Perkinsu, kad gali įveikti kiek daugiau nei puse tūkstančio kilometrų per dvi paras.

Milijonieriai rankomis sukirto vasario viduryje, ir nuo tada, kaip prisipažįsta D. Bilzerianas, jo gyvenimas virto pragaru. Pasak 35 metų „Instagramo“ karaliaus, iki sukertant rankomis, jis paskutinį kartą dviračiu važiavo būdamas aštuoniolikos metų, tad pasiruošti šiam maratonui jam nepaprasta, nors jam ir padeda garsi bei ne mažiau skandalinga dviračių sporto legenda Lance'as Armstrongas, iš kurio visi titulai buvo atimti dėl dopingo vartojimo.

Lažinamasi iš 1,2 milijono dolerių – tokia suma neatrodo juokinga nei D. Bilzerianui, nei Billui Perkinsui, tad galima tikėtis, kad kovo 31-ąją savo žygį pradėsiantis „Instagramo“ karalius pedalus mins iš paskutiniųjų.

Be to, druskos ant D. Bilzeriano nuospaudų nusprendė užbarstyti ir dar vienas pokerio lošėjas Rickas Salomonas, kuris nutarė „paskatinti“ ekstravagantiškąjį turtuolį, pasiūlęs jam dar vienas makabriškas lažybas. Jei „Instagramo“ karalius, bandydamas per 48 valandas įveikti 515 kilometrų mirs arba jis liks visam gyvenimui prikaustytas prie lovos, R.Salomonui atiteks privatus D.Bilzeriano lėktuvas „Gulfstream IV“ (lėktuvo, kuriuo milijonierius mėgsta skraidyti su pusnuogėmis gražuolėmis, vertė gali siekti nuo pusketvirto iki dešimties milijonų dolerių). Jei D.Bilzerianas liks gyvas, sveikas ir spės per 48 valandas pasiekti Las Vegasą, R.Salomonas jam atseikės ketvirtį milijono dolerių. Nesunku nuspėti, kad D. Bilzerianas su šiomis sąlygomis sutiko.