Kaip dažnai nutinka su vaikais, šiems suaugus, jų pėdsakas kino pramonėje nebebuvo toks ryškus. Ir penkiasdešimtmetis Vladimiras Torsujevas, ir jo brolis dvynys Jurijus ir dabar retkarčiais užklysta į kino filmavimo aikštelę, tačiau paragavę ne itin saldžios verslininkų duonos, pastaruoju metu dažniausiai duonai pelnosi vesdami įvairius renginius.

Neseniai Rusijos žiniasklaida atkapstė dar liepos mėnesį įvykusį, tačiau tik dabar į viešumą patekusį skandalą, kurio pagrindiniu herojumi tapo Elektroniko brolis.

Portalas life.ru rašo, kad liepos mėnesį dvyniams buvo patikėta tapti vienų Pamaskvėje įvykusių vestuvių vedėjais.

Pasibaigus oficialiai vestuvių daliai Vladimiras Torsujevas išvyko namo, o štai jo brolis liko kilnoti taurelę. Netrukus jis taip įkaušo, jog ėmė kabinėtis prie banketinės salės personalo ir netrukus buvo išmestas į gatvę. „Jis, su savimi pasiėmęs konjako butelį, tiesiog atsisėdo gatvėje, gurkšnojo ir trukdė eismui. Teko kviesti policiją“, - portalui life.ru pasakojo šaltinis.

Nuvežtas į policijos skyrių, aktorius prabuvo iki ryto, o prablaivėjęs buvo paleistas namo, prieš tai surašius aktą apie alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje.